CUM TE PUTEM AJUTA?

Te rog să selectezi o variantă de mai jos.

Sună-ne

Ne poți suna la 0040 732 004 004

Program: L-V:09.00-17.00 S:10.00-13.00 (Duminică și sărbătorile legale, Închis;).

Dă-ne Email

Email office@maiaoutdoor.ro

Încercăm să răspundem la email-uri în maxim 24 de ore (lucrătoare)

Care sunt opțiunile de livrare?

  • Comenzile Maia Outdoor pot fi livrate prin curier rapid sau posta. Livrarile prin curier se fac in aria localitatilor acoperite de firma de curierat (FAN Courier, NEMO Express, Urgent Cargus). Pentru localitatile unde apar kilometrii suplimentari livrarile se fac cu Poșta Română sau se pot livra și cu o firmă de curierat rapid dacă se achită kilometrii suplimentari.

 

Între ce ore se fac livrări?

  • Comenzile primite până la ora 14.00 se livrează în aceeași zi. Comenzile venite după această oră vor fi livrate în ziua următoare. Firmele de curierat ridică coletele până la ora 16.00.

 

Se poate livra în afara țării?

  • Comenzile Maia Outdoor pot fi livrate și înafara țării. Comenzile sunt livrate prin curier rapid (DPD) costurile de transport fiind calculate în funcție de țară de destinație și greutatea coletului.

 

Când va fi livrată comanda mea?

  • Produsele disponibile în stoc pot fi livrate în 24-48 ore. Comenzile plasate până la ora 14.00 vor fi livrate în aceeași zi. Pentru produsele marcate cu “disponibil la comanda/produs importat periodic” termenul de livrare poate sa difere

 

Pot livra comanda la o altă adresă?

  • Poți opta pentru o adresă diferită de livrare. Trebuie doar să bifezi la momentul completării datelor personale casuța “Livrează la o adresă diferită”

 

Pot verifica unde este comanda mea?

  • Ai posibilitatea sa verifici statusul livrării coletului tău accesând pagina firmei de curierat și introducând numarul de AWB al expeditiei. Odata cu livrarea comenzii vei primi de la Maia Outdoor si un SMS/mail cu numarul de AWB al coletului 

 

Trebuie să mă înregistrez pentru a face comanda?

  • Nu. Recomandăm totuși să iți creezi cont pentru a beneficia de toate avantajele oferite de siteul nostru.

 

Pot ridica comanda din magazin?

  • Poți ridica produsele comandate online și din magazinul Maia Outdoor. Ne poți spune că dorești asta în rubrica de comentarii în momentul plasării comenzii. Magazinul Maia Outdoor este în Piatra-Neamț pe strada Alexandru Lăpușneanu, Nr. 58 și este deschis în intervalul 10.00 – 18.00 (de Luni până Vineri) sau 10.00 – 13.00 (Sâmbătă).

 

Pot plăti în rate?

  • La MaiaOutdoor poti plati si prin programele de rate fara dobanda! Plata cu cardul in rate fara dobanda este valabila pentru posesorii de carduri emise de Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Garanti Bank si Alpha Bank. Eventual pus link-ul acesta https://maiaoutdoor.ro/plata-in-rate-fara-dobanda

 

În ce țări livrăm comenzile?

  • Livrăm în Bulgaria, Ungaria, Italia, Franța, Germania, Ucraina 

 

Nu a ajuns comanda sau este deteriorată?

  • Daca ai primis SMS-ul de la Maia Outdoor privind expedirea și totuși nu a ajuns comanda sau coletul a ajuns deteriorat te rugăm să ne contactezi la telefon 0732.004.004 sau pe mail la office@maiaoutdoor.ro. Ai posibilitatea de a refuza coletul dacă este deteriorat și eventual ne poți transmite și o fotografie cu starea lui. Pentru întârzieri ale livrărilor vom face sesizări firmelor de curierat.

   Observație: există perioade cu posibile întârzieri ale livrărilor anunțate de firmele de curierat: volume mari, condiții meteo nefavorabile, zile libere.