Programul de fidelitate MaiaOutdoor

Ca să iți mulțumim pentru interesul pe care îl acorzi produselor comercializate de noi, te informăm ca începând cu data de 15 ianuarie 2019 îți recompensăm achizițiile pe care le faci în magazinul nostru online. Pentru a beneficia de programul nostru de fidelizare toate comenzile trebuie plasate prin intermediu contului tău de utilizator creat pe siteul MaiaOutdoor.ro

  • primești automat 75 de puncte atunci când îți creezi un cont pe siteul www.maiaoutdoor.ro Pentru toate acțiunile ulterioare, punctele se acumulează doar daca ești autentificat.
  • pentru fiecare comandă finalizată pe www.maiaoutdoor.ro primești un număr de puncte pe care îl poți utiliza la urmatoarele achiziții
  • primești 25 puncte pentru review-urile adăugate la produsele de pe siteul nostru, indiferent de unde au fost cumpărate. Parerea ta referitoare la experiența cu produsul achiziționat este foarte importantă pentru noi și pe lângă punctele primite poți ajuta și alți vizitatori să facă o alegere potrivită și să găsească mai usor produsul de care au nevoie.

 

La fiecare comandă finalizată pe site, te recompensăm!

Fiecare produs are alocat un numar de puncte de fidelitate pe care îl poți vedea în pagina produsului. Totalul punctelor de fidelitate pentru comandă îl poți vedea în contul tau de utilizator unde poți verifica în orice moment atât numărul de puncte acumulate, cât și istoricul tranzacțiilor. Punctele disponibile pot fi utilizate integral sau parțial pentru a obține discounturi suplimentare la următoarele comenzi.

Folosirea punctelor BONUS:

Punctele de fidelitate sunt adaugate in contul tau la finalizarea comenzii, devenind active și utilizabile în momentul în care în cont există minim 100 de punte (valoare 5 Lei).Punctele disponibile pot fi utilizate integral sau parțial în pagina finalizare comandă.

 

Regulament puncte de fidelitate:

Pentru a primi puncte de fidelitate este necesar să ai un cont de client. La crearea contului vei primi 75 de puncte.

25 puncte iți aduc 1 Leu discount la următoarea comandă.

Perioada de valabilitate a punctelor de fidelitate este de 60 de zile, incepind cu data in care au fost adaugate in contul de utilizator.

Punctele de fidelitate sunt adaugate în contul tău la finalizarea comenzii, devenind active și utilizabile în momentul în care în cont există minim 100 de punte (valoare 5 Lei). Numărul de puncte consumate pentru o comandă trebuie să echivaleze cu o sumă întreagă, fără zecimale.

Nu este necesara utilizarea tuturor punctelor de fidelitate la o comandă, se pot utiliza minim de 100 de puncte și maxim 1000 de puncte la o comandă.

În cazul în care din diferite motive, o comandă pentru care s-au utilizat puncte de fidelitate este anulată, punctele se returnează în contul tau. Punctele de fidelitate utilizate în cadrul unei comenzi se consideră utilizate atunci când comanda este înregistrata pe site.

Punctele de fidelitate reprezintă o metoda de recompensare electronică și acestea nu pot fi preschimbate in bani.