Îmbrăcăminte

Imbracaminte munte- geci de munte-pantaloni de munte- imbracaminte trekking- imbracaminte ski- imbracaminte snowboard-imbracaminte de corp-suprapantaloni-sosete-manusi- intretinere imbracaminte

Maia Outdoor recomanda intotdeauna alegerea unui echipament outdoor adecvat in functie de sportul practicat si sezon si mai putin pe criterii de moda. Imbracamintea outdoor (pentru plimbari, trekking, sporturi de iarna sau altele) trebuie in primul rand sa protejeze corpul (termic, de vant, de ploaie) si sa asigure o stare de confort.

Sistemul de layering (imbracaminte stratificata) ofera maximul de protectie si izolatie datorita aerului prins intre straturile de imbracaminte. Stratificarea se aplica atat in partea superioara (bluze de corp, polare, windstoppere si geci) cat si in cea inferioara a corpului (pantaloni de corp, pantaloni si suprapantaloni). Acest sistem cuprinde:

 1. stratul de corp sau base layer (primul in contact cu pielea, absoarbe umezeala si mentine pielea uscata);
 2. stratul termic sau mid layer (preia umiditatea de la stratul de corp si asigura pastrarea caldurii);
 3. stratul exterior numit si shell (asigura protectie fata de factorii externi si permite eliminarea umezelii);

Pe langa straturile de imbracaminte o serie de accesorii iti completeaza echipamentul si imbunatatesc semnificativ starea de bine. Nu uita asadar:

manusile si caciula pentru ca extremitatile sunt vulnerabile si de acolo poate pleaca disconfortul
ochelarii de soare nu trebuie sa lipseasca in nici un sezon
sosetele vin la pachet cu incaltamintea

La Maia Outdoor gasesti toate articolele necesare pentru completarea echipamentului: imbracaminte, accesorii precum si solutii pentru intretinerea acestora.

 

 

Articole 1 pînă la 32 din 230 în total

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Articole 1 pînă la 32 din 230 în total

pe pagină

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5