Despre noi

Maiaoutdoor Despre- noi

Maia Outdoor s-a nascut din dorinţa de a oferi pasionaţilor de munte, pe plan local și național, echipamente şi accesorii pentru drumeții și ne-am bucurat să creştem odată cu interesul clienţilor noştri pentru mişcare şi activităţi în aer liber. Maia Outdoor susţine cu entuziasm şi echipament şi pe cei mici şi pe cei mari. Şi pe cei ce vor să cucerească parcul din faţa blocului dar şi pe cei ce ţintesc către vârfurile cele mai înalte. Pentru că noi credem că o viață în aer liber este o viață trăită mai bine!

Vă oferim echipamente și îmbrăcăminte de cea mai bună calitate, sfaturi de specialitate, echipamente de închiriere, opțiuni pentru agreement și mai nou și cazare în natură. Vă povestim pe blog experințele noastre, încurajându-vă să vă bucurați de natură, singuri sau cu prietenii și familia.

 Proiectele noastre:
Magazin fizic situat în Piatra Neamţ, pe strada Alexandru Lăpuşneanu, nr. 58

Magazin online www.maiaoutdoor.ro

Centrul de închirieri biciclete situat în oraşul Piatra Neamţ, zona La Caiace

Centrul de închirieri echipament via-ferrata și echipament de drumeție (corturi, saci de dormit), situat în Piatra Neamţ, pe strada Alexandru Lăpuşneanu, nr. 58

Centrul de închirieri caiace situat lânga Lacul Bâtca Doamnei

Organizare tabere si cursuri tematice(alpinism, caiac)

Centrul de service ski-snowboard situat pe Pârtia Cozla

 

 

Și pentru că nu avem acționari, cu fiecare achiziție pe care o faceți la Maia Outdoor, alegeți să susțineți afacerile locale, românești.

 

Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.Cunoaște Echipa: