Întreţinere şi reparaţii snowboard-uri

Întreţinere şi reparaţii snowboard-uri

Astepti cu nerabdare iarna si zapada pe partie? Trebuie sa sti ca o pregatire a echipamentului de iarna implica nu doar vestimentatia ta si accesoriile ci si o ingrijire a ski-urilor sau placii de snowboard. Acest proces este recomandat si prelungeste viata echipamentului tau iar tu te poti bucura de coborari pe orice tip de zapada.

Inainte de sosirea iernii dar si in timpul sezonului (de mai multe ori daca este o utilizare frecventa) echipamentul de ski-snowboard are nevoie de intretinere: ceruire, ascutire a canturilor sau reparatii ale talpii. De unele elemente te poti ocupa si singur dar cel mai bine ar fi sa lasi pe mana specialistilor partea de service. Maia Outdoor iti vine in ajutor si in aceasta iarna. Tu poti sta relaxat iar noi ne ocupam de intretinere si reparatii pentru ski-urile sau placa ta. Pe langa magazin, organizam si service profesional de schiuri si placi in Piatra Neamt. Dotat cu o masina Montana de reparat talpa si cantul care aplica o presiune constanta asupra talpii, service-ul este pregatit sa-ti asigure reparatia ski-ului sau a placii printr-o slefuire de inalta calitate.

Vino in magazin sau intra pe site sa vezi ce am pregatit pentru protectia placii sau ski-urilor tale. De asemenea ne gasesti si pe partia Cozla din Piatra Neamt pentru pachete de intretinere si reparatii complete, ceruire sau ascutire canturi. De la noi pleci direct pe partie!

Vizualizare ca Grilă Listă

4 Articole

pe pagină
Setaţi descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

4 Articole

pe pagină
Setaţi descendent