Reparatii talpa snowboard

In stoc
SKU
Reparatii talpa snowboard
MaiaOutdoor
35,00 RON
Pentru a prelungi viata snowboardului dar si pentru a te bucura de coborari perfecte este necesara reparatia periodica a talpii. Maia Outdoor iti recomanda sa lasi acest proces pe mana specialistilor si iti vine in ajutor cu un pachet de service, pregatit sa-ti asigure reparatia placii de snowboard printr-o slefuire de inalta calitate.

Desi cu totii ne dorim nu avem parte mereu de zapada powder, fina, ba mai mult partiile nu sunt intotdeauna perfecte si de aceea apar zgarieturi pe placile noastre de snowboard. Talpa este partea inferioara care intra in contact cu zapada si sufera cele mai multe deteriorari. Pentru a prelungi viata snowboardului dar si pentru a te bucura de coborari perfecte este necesara reparatia periodica a talpii. Maia Outdoor iti recomanda sa lasi acest proces pe mana specialistilor si iti vine in ajutor cu un pachet de service, pregatit sa-ti asigure reparatia placii de snowboard printr-o slefuire de inalta calitate.

Cum se repara talpa snowboard-ului?

Procesul de reparare consta in acoperirea cu cofix a zgarieturilor superficiale de pe talpa placii de snowboard Ulterior se realizeaza o finisare care prelungeste durata de viata a rezultatelor tratamentului. Toate operatiunile se realizeaza cu produse profesionale pe o masina Montana, masina care aplica o presiune constanta asupra talpii.

Vino la magazin si pregateste-ti din timp echipamentul pentru sportul tau preferat. Nu uita iti suntem aproape toata iarna si pe Partia Cozla din Piatra Neamt pentru reparatii rapide. Noi ne ocupam de ingrijire iar tu te bucuri mai mult timp de zapada!

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsReparatii talpa snowboard
Rating-ul dumneavoastră