Mănuşi

Mănuşi - ce sa aleg?

La fel ca la celelalte articole vestimentare manusile se aleg in functie de activitatea practicata si sezon. Echipamentul potrivit iti va oferi intotdeauna cea mai buna protectie. Exista o multitudine de activitati outdoor pentru care mainile tale au nevoie de ingrijire suplimentara. De aceea:

- In sezonul rece foarte importanta este protectia termica, intrucat prin extremitati (cap, maini si picioare) se pierde o mare cantitate de caldura.
- Pe timp de vara manusile speciale iti protejeaza mainile de cazaturi, basici, bataturi sau te ajuta la aderenta (pe mansonul bicicletei, pe coarda, etc).
- Materialele folosite pentru realizarea manusilor sunt polarul, lana, pielea sau membranele Gore-Tex sau Windstopper. In functie de acesta manusile te protejeaza de umezeala (apa sau zapada), vant sau abraziune.
- Deasemenea ele pot avea mici elemente de detaliu care sa iti vina si mai mult in ajutor: intarituri in palma sau la unele degete, banda pentru ajustare, bucle pentru prindere de rucsac sau cu snur si altele.

Vizualizare ca Grilă Listă

7 Articole

pe pagină
Setaţi descendent
 1. Manusi Montane ExtremeManusi Montane Extreme
  Manusi Montane Extreme
  De la 227,00 RON
 2. NegruNegru
  Manusi polar Milo Yeru
  De la 99,00 RON
 3. NegruNegru
  Manusi polar Milo Yeru
  De la 99,00 RON
 4. Manusi Montane Primino 140Manusi Montane Primino 140
  Manusi Montane Primino 140
  Rating:
  85%
  De la 204,00 RON
 5. NegruNegru
  Manusi Montane VIA Trail
  De la 179,00 RON
Vizualizare ca Grilă Listă

7 Articole

pe pagină
Setaţi descendent