Hidrobag Pinguin Basic 2L

în stoc
SKU
mrm-6999
Brand
Pinguin
104,00 RON

Sistemul de hidratare Pinguin Basic 2l format din rezervor si furtun este realizat din plastic tratat antibacterian la interior pentru a mentiune un mediu curat, fara gust si miros. Materialul este unul rezistent iar sistemul de umplere este rapid – capacul se deschide/inchide cu doar o jumatate de rotatie.

Hidrobag Pinguin Basic 2l

Sistemul de hidratare Pinguin Basic format din rezervor si furtun este realizat din plastic tratat antibacterian la interior pentru a mentine un mediu curat, fara gust si miros. Materialul este unul rezistent iar sistemul de umplere este rapid – capacul se deschide/inchide cu doar o jumatate de rotatie.

Rezervor hidratare Pinguin Basic:

  • Capacitate: 2l
  • Include rezervor si furtun
  • Material: mPE
  • Nu schimba gustul apei, fara mirosuri
  • Usor de utilizat

Pinguin este cel mai longeviv producator ceh de echipamente outdoor si camping cu o traditie de peste 25 de ani. Daca la inceput s-au remarcat prin saci de dormit si jachete, ulterior produsele marca Pinguin au acoperit o gama variata de necesitati outdoor, de la imbracaminte la accesorii, corturi si saci de dormit. Calitatea produselor este mereu in grija companiei si de aceea au ales tehnologii si materiale performante pentru a garanta performanta, confort si siguranta.

 

Mai multe informaţii
CuloareNegru
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHidrobag Pinguin Basic 2L
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!