Kit intretinere imbracaminte Grangers Activewear Care

.
SKU
GRF138
Brand
124,00 RON

Grangers Activewear Care Kit este conceput pentru a întreține îmbrăcămintea tehnică, astfel încât să vă puteți concentra asupra performanței dvs.

Grangers Activewear Care Kit

Grangers Activewear Care Kit include: 1 recipient detergent + 1 recipient spray pentru indepartat mirosurile neplacute + 1 geanta Grangers

Spălare activă, care elimină mirosurile persistente găsite în straturile de bază. Pe lângă îndepărtarea murdăriei și a mirosurilor, îmbunătățește proprietățile de absorbție și, datorită eficienței sale la temperaturi scăzute de spălare, reduce și timpul de uscare.

Odour Eliminator este exact ceea ce aveți nevoie pentru a păstra echipamentul pe care nu îl puteți spăla proaspăt. Nimeni nu vrea să-și dea jos cizmele după o lungă plimbare și să fie lovit cu un miros jenant. Ei bine, nici o problemă, Odour Eliminator face exact asta, elimină mirosurile din acele articole nespălabile, cum ar fi ghetele, mănușile și căștile.

O geantă cu set de plasă. Această geantă rezistentă este potrivită pentru toata îmbrăcămintea. Previne înțepăturile și încurcăturile, care vă pot deteriora kitul mult iubit. Nu numai că această geantă este excelentă pentru depozitarea echipamentului, ci este ideală și pentru păstrarea în siguranță a hainelor delicate în mașina de spălat.

Caracteristici Grangers Activewear Care Kit:

  • Special formulat pentru a curăța toate hainele active
  • Îndepărtează mirosurile încăpățânate și murdăria
  • Maximizează proprietățile de absorbție
  • Reduce timpul de uscare

Instructiuni utilizare Grangers Activewear Care Kit:

  • Utilizați 50 ml produs pentru fiecare articol mare sau două articole mai mici. Folosiți o jumătate de capac dacă spălați manual.
  • Se toarnă produsul direct în sertarul de detergent al mașinii dvs. de spălat.
  • Spălați un ciclu complet la 30 ° C / 86 ° F sau conform instrucțiunilor de pe eticheta de îngrijire.
  • După spălare, verificarea este distribuită uniform, adăugați bile de uscător și verificați periodic pe tot parcursul ciclului de uscare.
  • Odată complet uscat, sunteți gata să plecați!

 

Mai multe informaţii
CuloareBleu-marin
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsKit intretinere imbracaminte Grangers Activewear Care
Rating-ul dumneavoastră