Soluţii de întreţinere şi spălare

Solutii de intretinere si spalare

Pentru a mari durata de viata a hainelor dvs este foarte importanta etapa de intretinere. Fiecare articol vestimentar trebuind curatat si tratat cu diferiti detergentii si solutii de impermeabilizare.

Produsele recomandate de Maia Outdoor poarta numele marcii Nikwax, brand de origine din Marea Britanie, adresandu-se fiecarui tip de echipament si putand fi folosite atat pe materiale sintetice, cat si pe fibre naturale, conform instructiunilor.

- Inainte de folosirea produselor de intretinere este necesara o spalare. Detergentii de la Nikwax sunt recomandati pentru membrane Gore-Tex, SympaTex, PermaTex. Se folosesc la imbracaminte, corturi, rucsacuri, huse si altele. Se intrebuinteaza fara detergenti aditionali in masina de spalat.
- Etapa de impermeabilizare are rolul de prelungi capacitatea de respingere a apei un timp indelungat.
- Atentie la instructiunile de spalare (spalare, de inalbire, de uscare, de calcare si de curatare chimica) fiecare categorie cuprizand indicatiile de baza necesare intretinerii produselor de vestimentatie, precum si semne de avertizare sau interzicere a unor procedee sau etape, care pot conduce la o deteriorare vizibila instantanee sau in timp.

TAGS: nikwax, detergent goretex, detergent puf, curatare goretex, ceara nikwax, nikwax spray, detergent nikwax, duo-pack nikwax, nikwax puf

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-24 din 31

Pagină
pe pagină
Setaţi descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-24 din 31

Pagină
pe pagină
Setaţi descendent