CrashPad Double Air Big Beal

.
SKU
CrashPad Double Air Big Beal
Brand
Beal
1.145,00 RON

CrashPad Double Air Big este facut din 3 straturi de spuma care are o capacitate foarte mare de absortie pastrandu-si forma in orice conditii.

Produs disponibil la comanda

CrashPad Double Air Big este facut din 3 straturi de spuma care are o capacitate foarte mare de absortie pastrandu-si forma in orice conditii. Materialul exterior este 100% polyester avand colturile intarite. Usor de indoit in 2, CrashPad Double Air Big beneficiaza de 3 moduri de transport: maner; banduliera; bretele de rucsac. CrashPad Double Air Big beneficiaza de Verso Concept care permite sa alegi partea pe care sa aterizezi in functie de inaltimea peretelui. Marimea sa, Verso concept si cele 3 modalitati de transport fac din acesta un produs exceptional.

Detalii CrashPad Double Air Big Beal:

  • triplul strat din spuma  permite o cadere de la o inaltime convenabila
  • colturi intarite
  • maner simplu care se poate transforma in bretele de rucsac

    Verso Concept
Ansamblarea speciala iti permite ca sa alegi, in functie de inaltimea peretelui, partea pe care vrei sa aterizezi. Pentru pereti inalti recomandam partea mai dura, iar pentru pereti mai mici parteas mai moale.

Beal este un producator francez, care este recunoscut in lume pentru echipamentul de alpinisim si securitatea franghiilor. Aceasta pozitie de lider este explicata datorita progreselor tehnice incontestabile  de productie in comparatie cu concurentii sai.

 

Mai multe informaţii
CuloareLila
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCrashPad Double Air Big Beal
Rating-ul dumneavoastră