Transport Gratuit prin curier rapid începând cu 199 lei!

Izoprene şi saltele

Pentru ca drumetiile sa fie reusite si sa aduni doar experiente placute este bine sa ai mereu echipamentul potrivit. Atunci cand iti petreci cel putin o noapte outdoor ia cu tine cateva accesorii ce iti asigura confortul. Descopera mai jos care sunt cele lucruri de care ai nevoie:

Citeste mai mult...

Izoprenul este ca o saltea dreptunghiulara din spuma poliuretanica de densitate mare. Acesta protejeaza corpul de raceala solului si impiedica pierderea temperaturii.Salteaua pentru munte poate fi de mai multe tipuri: autogonflabila (se umfla singura), gonflabila (trebuie sa o umfli singur) sau din spuma izolatoare.

Avantaje si dezavantaje: Izoprenul se rulează ușor și poate fi transportat pe rucsac. Un izopren mai gros izoleaza mai bine, unul mai subtire este mult mai usor dar se foloseste pe timp de vara. Oricum ar fi izoprenul are un confort (fizic si termic) mai mic fata de o saltea. Salteaua este mai confortabila si ocupa un spatiu mai mic (fata de izopren). Sunt insa mai scumpe, un pic mai grele si se pot intepa.

Recomandari pentru camping: Set vase Pinguin Solo AluGel calmare muscaturi insecte Care Plus Gel SOSParazapezi Milo CreekHarta montana Piatra CraiuluiSet bete de tura Alta Via Climbing TechnologyCana inox Vango 230 mlCort Vango Soul 300Cort Vango Alpha 250Cort Vango Beat 200 

23 Articol(e)

pe pagina

23 Articol(e)

pe pagina