Tricou Ortovox 185 Merino Rock N Wool Dama

Epuizat din stoc
SKU
Ortovox 185 Merino Rock N Wool Dama
Brand
Ortovox

Tricoul Ortovox 185 Merino Rock n Wool pentru dama are un croi atletic, cusaturi lejere, culori vesele specifice gamei si este recomandat in ture outdoor tot timpul anului. Colectia Rock n Wool de la Ortovox are in componenta 100% lana Merino. Materialul are o greutate de 185 gr/ m2 si este extrerm de versatil in orice sezon

Tricou Ortovox 185 Merino Rock N Wool Dama

Colectia Rock n Wool de la Ortovox are in componenta 100% lana Merino. Materialul are o greutate de 185 gr/ m2 si este extrerm de versatil in orice sezon. Lana Merino are capacitatea de a abosrbi excesul de umiditate in momentele de activitate intense, fara a oferi senzatia de ud. Cand temperaturile cresc lana merina are capacitatea de reglare termica – oferind un effect de racoare

Tricoul Ortovox 185 Merino Rock n Wool pentru dama are un croi atletic, cusaturi lejere, culori vesele specifice gamei si este recomandat in ture outdoor tot timpul anului.

Caracteristici tricou Ortovox 185 Merino Rock N Wool Dama:

  • Material: 100 % lana MERINO
  • Greutate: 134 gr
  • Senzatie de confort la contactul cu pielea
  • Fibre provenite din surse sustenabile - Lana Merino de Tasmania
  • Croi atletic
  • Usor de intertinut – lana Merino este moale, placuta la atingere si neutralizeaza mirosurile
  • Recomandat pentru: alpinism, ture montane, trekking, plimbari, casual

Intodeauna ai in vedere ca pentru a mari durata de viata a hainelor dvs este foarte importanta etapa de intretinere, fiecare articol vestimentar trebuind curatat si tratat cu diferiti detergentii si solutii de impermeabilizare.

Ortovox sunt cunoscuti la nivel global pentru produsele sportului montan de inalta calitate,  atat pentru vara cat si pentru iarna, ​​care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, functionalitate si design, permit o aventura montana in conditii de siguranta.

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTricou Ortovox 185 Merino Rock N Wool Dama
Rating-ul dumneavoastră

Am găsit alte produse care v-ar plăcea!