Tricou Ortovox 145 Merino Ultra

Lipsa stoc
SKU
Ortovox 145 Merino Ultra
Brand

Functionalitate si confort cu Tricoul Ortovox 145 Merino Ultra pentru barbati. Gama 145 Ultra beneficiaza de cea mai “performanta” fibra de la Ortovox – Nuyarn- un material usor dar capabil in acelasi timp sa ofere confort termic, resprabilitate si cel mai important, elasticitate.

Tricoul Ortovox 145 Merino Ultra este flexibil si perfect pe tot parcursul anului – de la zilele racoroase de primavara si pana in toamna, si chiar in primele ture cu skiurile.

Tricou Ortovox 145 Merino Ultra

Functionalitate si confort cu Tricoul Ortovox 145 Merino Ultra pentru barbati. Gama 145 Ultra beneficiaza de cea mai “performanta” fibra de la Ortovox – Nuyarn. Prin aceasta tehnologie, fibre din cea mai fina lana Merino sunt rasucite in jurul unui nucleu de nylon, realizand astfel un material usor dar capabil in acelasi timp sa ofere confort termic, resprabilitate si cel mai important, elasticitate.

Tricoul Ortovox 145 Merino Ultra este flexibil si perfect pe tot parcursul anului – de la zilele racoroase de primavara si pana in toamna, si chiar in primele ture cu skiurile. Inca din 1995 lana Merino face parte din echipamentele Ortovox. Fibrele folosite provin de la ferme certificate iar lana obtinuta este 100% eco si garanteaza sustenabilitatea.

Caracteristici tricou Ortovox 145 Merino Ultra:

  • Material: 90 % lana MERINO, 10% poliamida
  • Greutate: 145 gr
  • Procent mare de lana Merino
  • Uscare de 5 ori mai rapida fata de fibrele clasice de MErino
  • Material durabil si rezistent – cu peste 16% mai multa rezistenta
  • Fibre provenite din surse sustenabile - Lana Merino de Tasmania
  • Croi atletic
  • Usor de intretinut – lana Merino este moale, placuta la atingere si neutralizeaza mirosurile
  • Recomandat pentru: alpinism, ture montane, trekking, plimbari, casual

Intodeauna ai in vedere ca pentru a mari durata de viata a hainelor dvs este foarte importanta etapa de intretinere, fiecare articol vestimentar trebuind curatat si tratat cu diferiti detergentii si solutii de impermeabilizare.

Ortovox sunt cunoscuti la nivel global pentru produsele sportului montan de inalta calitate,  atat pentru vara cat si pentru iarna, ​​care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, functionalitate si design, permit o aventura montana in conditii de siguranta.

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTricou Ortovox 145 Merino Ultra
Rating-ul dumneavoastră