Ski-uri second hand

Echipamentul de iarna nou este unul costisitor. Schiurile sau snowboard-urile second hand sunt mai ieftine si iti ofera posibilitatea de a achizitiona echipamente de la producatori de marca la preturi accesibile. Un bonus inclus atunci cand achizitionezi un echipament de iarna second hand este faptul ca nu te va durea inima cand mai treci peste o piatra sau faci rost de o zgarietura noua.

La achizitionarea unei perechi de schiuri second hand sau a unei placi de snowboard este recomandat sa fii atent la cateva elemente:

- talpa - este elementul cel mai important si indicatorul cel mai bun al gradului de uzura;
- canturile nu trebuie sa fie ruginite sau sa aiba denivelari sau portiuni in care cantul este rupt;
- legaturile se verifica sa nu aiba fisuri sau rupturi, sa fie bine fixate pe schiuri/ placa iar suruburile de strangere sa nu fie intepenite;
- de importanta poate fi si partea superioara (fata) skiului sau a snowbordului care poate furniza informatii despre gradul de uzura;

Maia Outdoor iti poate livra in cel mai scurt timp, direct din stoc, schiuri second hand de la producatori precum: Fischer sau Salomon, Atomic sau Nordica. Le gasesti online sau poti face o vizita la magazinul Maia Outdoor.

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecţia.