Sosete compresie CEP Nighttech Dama

Epuizat din stoc
SKU
WP4L4
Brand
CEP

Noile sosete de compresie CEP Nighttech pentru Dama au un design nou cu elemente reflectorizante ce asigura o buna vizibilitate in alergarile de noapte. Sosetele se muleaza bine pe picior, sunt confortabile si impiedica aparitia basicilor. Compresia ofera suport muschilor, imbunatateste circulatia si ajuta la recuperare dupa un efort intens.

Sosete compresie CEP Nighttech Dama

Noile sosete de alergare CEP Nighttech pentru Dama au un design nou cu elemente reflectorizante ce asigura o buna vizibilitate in alergarile de noapte. Sosetele se muleaza bine pe picior, sunt confortabile si impiedica aparitia basicilor. Compresia ofera suport muschilor, imbunatateste circulatia si ajuta la recuperare dupa un efort intens.

Sosetele de compresie CEP NIghttech sunt recomandate in principal atletilor de anduranta, celor care participa la maratoane sau triathlon. Febra musuclara sau intunericul nu vor mai fi o problema cu noile sosete de compresie CEP Nighttech – putere maxima chiar si in intuneric.

Sosete compresie CEP Nighttech Dama – detalii:

  • Zone de compresie – pentru aport de energie, stabiliate si recuperare rapida
  • Se muleaza perfect pe picior impiedicand aparitia basicilor
  • Puncte reflectorizante pentru vizibilitate in timpul noptii
  • Stabilitate pentru gamba
  • Design nou
  • 85 % polyamide, 15 % elastane

CEP Sports ofera articole tehnice-functionale de calitate superioara, produse in Germania si destinate alergarii, alergarii montane, fitness-ului, ciclismului, fotbalului sau alte activitati outdoor. Istoria producatorului este legata de articolele de compresie cu rol medicinal si de recuperare inca din 1951. Ramura sport a prins contur in 2007 si a fost dezvoltata impreuna cu atleti. Compania produce colanti, tricouri, sosete de compresie si maneci de compresie dar si articole de recuperare. Permenanta cerectare si inovatiile stau la baza produselor CEP fiind si motto-ul producatorului “Intelligent sportswear for every athlete”.

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSosete compresie CEP Nighttech Dama
Rating-ul dumneavoastră