Saci de dormit de iarna

Saci de dormit de iarna - foarte importanti  atunci cand vrei sa supravietuiesti in conditii de iarna sau conditiile extreme ale unei expeditii. Nevoia de izolare foarte eficientă pentru a tine de cald la temperaturi extreme a dat nastere sacului de dormit cu puf, care oferă o alternativă mai durabilă și compresibila decat cei cu umplutura sintetica, dar presupun si un pret ușor mai mare, aceasta fiind una dintre cele mai bune solutii pentru un sac de dormit de iarna.

 

Citeste mai mult...

Daca te gandesti sa iesi la o tura iarna cu cortul, pe un traseu montan, atunci alegerea cea mai buna este un sac de dormit tip mumie. Sacul de dormit in forma de mumie, de la VANGO, este conic in partea de jos pentru a ajuta la mentinerea aerului cald in interior si aproape de corp. Sacul în forma de mumie are umar si sold cu latimi ceva mai înguste, tot în scopul de a maximiza caldura si in acelasi timp ei sa aiba o greutate cat mai redusa. Acestia pot varia de la utilizare pentru un singur sezon pana la sacii speciali pentru expediție, conceputi pentru confort si la temperaturi sub zero grade.

Cand e vorba de sacii de dormit tip mumie, trebuie sa stii ca acestia sunt si mult mai compacti iar ultimile modele aparaute contin fibre sintetice cu canale speciale, care permit o izolatie termica mare.

 

 

Vizualizare ca Grilă Listă

12 Articole

pe pagină
Setaţi descendent
 1. Sac de dormit cu puf Marmot Never Summer
  Rating:
  100%
  Preţ special 1.890,00 RON Preţ standard 2.100,00 RON
 2. Sac de dormit cu puf Marmot Palisade
  Preţ special 1.305,00 RON Preţ standard 1.550,00 RON
 3. Sac de dormit cu puf Marmot Sawtooth
  Preţ special 1.530,00 RON Preţ standard 1.700,00 RON
 4. Sac de dormit cu puf Marmot Sawtooth Long
  Preţ special 1.620,00 RON Preţ standard 1.800,00 RON
Vizualizare ca Grilă Listă

12 Articole

pe pagină
Setaţi descendent