Piolet Camp Corsa Nanotech

Epuizat din stoc
SKU
Camp Corsa Nanotech
Brand
Camp

Unul dintre cele mai usoare modele de pe piata, pioletul Camp corsa Nanotech beneficiaza de tehnologii ce ii sporesc rezistenta si durabilitatea, cum ar fi intariturile Sandvik Nanoflex® pe varf. Sandvik Nanoflex® este un material patentat Camp care pfera 70% mai multa rezistenta si 20% duritate mai mare fata de otelul clasic, reducand astfel cantitatea de material si greutatea pioletului. Pioletul Camp Corsa Nanotech are un singur ax, curbat care ofera un spatiu mai bun. 

Piolet Camp Corsa Nanotech

Unul dintre cele mai usoare modele de pe piata, pioletul Camp corsa Nanotech beneficiaza de tehnologii ce ii sporesc rezistenta si durabilitatea, cum ar fi intariturile Sandvik Nanoflex® pe varf. Sandvik Nanoflex® este un material patentat Camp care pfera 70% mai multa rezistenta si 20% duritate mai mare fata de otelul clasic, reducand astfel cantitatea de material si greutatea pioletului.

Componentele din otel nu adauga greutate pioletului. Pioletul Camp Corsa Nanotech are un singur ax, curbat care ofera un spatiu mai bun. Modelul poate fi echipat suplimentar cu dragon pentru alpinism sau dragon Alpina pentru catarare.

Pioletul este unul din accesoriile esentiale în echipamentul destinat activitatililor pe zapada sau gheața. Fie ca alegi sa caţari un horn, o faţa nordica, sa mergi pe o culme îngusta şi înghetata, să eslaladezi o cascada de gheaţa, sau să parcurgi  un gheţar, fără îndoială o ai nevoie un piolet ! Afla pe blogul Maiaoutdoor.ro cum alegei corect pioletul

Caracteristici piolet Camp Corsa Nanotech:

  • al doilea cel mai usor piolet din lume
  • cap din Sandvik Nanoflex® otel special cu durabilitate si rezistenta sporita
  • ideal pentru ture pe ghetar zapada si pentru blocare in caz de alunecare
  • poate fi folosit ca ancora pentru salvare pe ghetar si traversarea corniselor
  • disponibil pe mai multe dimesniuni: 50, 60 si 70 cm
  • greutate: 246 gr, 276 gr si 306 gr

Camp este un brand italian care produce echipamente de escalada de 125 de ani.

Pioletul este unul din accesoriile esentiale în echipamentul destinat activitatililor pe zapada sau gheața. Fie ca alegi sa caţari un horn, o faţa nordica, sa mergi pe o culme îngusta şi înghetata, să eslaladezi o cascada de gheaţa sau să parcurgi un gheţar, fără îndoială o sa ai nevoie de un piolet! Afla pe blogul Maiaoutdoor.ro sa cum alegi corect pioletul.

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPiolet Camp Corsa Nanotech
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!