Parazapezi Milo Ugo

Rating:
100% of 100
.
SKU
Parazapezi Milo Ugo
Brand
135,00 RON

Parazapezile Milo Ugo sunt o combinatie benefica de material cu membrana si un design robust. Sunt rezistente la apa si sunt dotate cu chingi in partea superioara pentru o mai buna fixare pe picior.

Parazapezile sunt proiectate pentru protectia partii superioare a bocancului, utile in conditii de ploaie, noroi sau zapada. Ele ne protejeaza nu doar bocancul ci si piciorul de eventuale zgarieturi, intepaturi sau muscaturi si pot fi utilizate tot timpul anului.

Parazapezile Milo Ugo sunt o combinatie benefica de material cu membrana si un design robust. Sunt rezistente la apa si abraziune, au inchidere frontala cu fermoar si capse si sunt dotate cu chingi in partea superioara pentru o mai buna fixare pe picior.

Milo Ugo sunt realizate dintr-o combinatie de materiale: Midora 600D, durabil si foarte rezistent la abraziune si membrana Aquatex™ 2LC.
Aquatex™ 2LC.este un material foarte usor acoperit cu doua straturi: primul, din poliuretan, creaza o bariera impermeabila si respirabila, in timp ce al doiilea strat, esterior, ofera rezistenta la abraziune. Datorita acestor doua straturi nu mai este necesara o captuseala suplimentara si astfel materialul este unul foarte usor.
 Chinga de fixare sub bocanc este din Hypalon, un material textil gros acoperit pe ambele părţi cu PVC sau material cauciucat neopren. Hypalon-ul este un material mai usor dar rezistent la abraziune si nu se întăreşte la frig.

      

Mai multe informaţii
CuloareLila
5
Rating:
100% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsParazapezi Milo Ugo
Rating-ul dumneavoastră