Paracord McNett Gear Aid 550

.
SKU
mrm-6740
Brand
33,00 RON

Paracord McNEtt Gear Aid 550 - Practic in orice rucsac si cu multiple utilitati; format din 7 fire de nylon rulate intr-un diametru total de 4 mm. Cu o lungime totala de 9.14 m paracordul este util la ancorarea cortului, uscarea hainelor sau diverse activitati in turele montane sau cu cortul.

Paracord McNEtt Gear Aid 550

Practic in orice rucsac si cu multiple utilitati paracord-ul MCNett Gear Aid 550 este format din 7 fire de nylon rulate intr-un diametru total de 4 mm. Cu o lungime totala de 9.14 m paracordul este util la ancorarea cortului, uscarea hainelor sau diverse activitati in turele montane sau cu cortul.

Paracord McNEtt Gear Aid 550 - detalii:

 • Format din 7 fire
 • Material: 100% Nylon
 • Carabiniera 6 cm inclusa
 • Fire flourescente – vizibilitate in intuneric
 • Greutate: 73 gr
 • McNett Europe este o divizie a firmei GEAR AID Inc.USA (fostă cunoscută sub numele de McNett Corp.) și responsabilă de fabricarea și vânzarea unei game largi de produse de marcă McNett destinate în mod special furnizării pe piața europeană. De la sediul central din Germania, plus depozitul nostru din Rotterdam Olanda, McNett Europe exporta în peste 30 de țări europene care se întind de la Islanda în vest până în Rusia de est.

  Mai multe informaţii
  CuloareLila
  0
  Rating:
  0% of 100
  Scrie o recenzie
  Spune-ne parerea ta despre acest produsParacord McNett Gear Aid 550
  Rating-ul dumneavoastră
  Alte produse care te-ar putea interesa