Pachet service ski

Rating:
100% of 100
In stoc
SKU
Pachet service ski
80,00 RON

Maia Outdooriti vine in ajutor in aceasta iarna cu procedee de service si pachete avantajoase. Optand pentru un pachet complet de service, skiurile tale vor avea parte de un rasfat complet incluzand procedee de ascutire a cantuirilor, reparatii la talpa si ceruire.

Esti pregatit pentru iarna? Trebuie sa sti ca o pregatire a echipamentului de iarna implica nu doar vestimentatia ta ci si o ingrijire a ski-urilor. Acestea au nevoie de un tratament complet pentru a putea functiona in bune conditii. Inainte de sosirea iernii dar si in timpul sezonului (de mai multe ori daca este o utilizare frecventa) echipamentul de ski-snowboard are nevoie de intretinere. Daca skiurile se agata, iar canturile nu au aderenta pe portiunile tari, aluneca si te simti instabil la viteze mari sau daca iti ingreuneaza schiatul la viteze mari, trebuie verificate si lustruite si ceruite din nou.                                                               

Maia Outdoor iti vine in ajutor in aceasta iarna cu procedee de service si pachete avantajoase. Optand pentru un pachet complet de service, skiurile tale vor avea parte de un rasfat complet incluzand procedee de ascutire a cantuirilor, reparatii la talpa si ceruire.

  • Ascutirea canturilor - avem posibilitatea de a ascuti canturi laterale la unghiuri intre 89 si 86 grade, toate acestea efectuandu-se cu pietre ceramce de ultima generatie si de cea mai buna calitate;
  • Reparatii la talpa - acoperirea cu cofix a zgarieturilor superficiale de pe talpa si finisare;
  • Ceruire la cald - ceruire in profunzime cu materiale profesionale;

Calitatea serviciilor prestate sunt garantate de utilajele si materialele profesionale folosite. Vino la magazin si pregateste-ti din timp echipamentul pentru sportul tau preferat. Nu uita iti suntem aproape toata iarna si pe Partia Cozla din Piatra Neamt pentru reparatii rapide. Noi ne ocupam de ingrijire iar tu te bucuri mai mult timp de zapada!

Ski Service Maiaoutdoor ofera atat servicii complete de reconditionare care constau in slefuire, repararea talpilor, ascutire si ceruire, cat si servicii partiale.

Executat si service in regim de urgenta -24h- pentru care se percepe tarif suplimentar 50%, sau pretul normal pentru minim 5 echipamente.

SERVICE TOP – curatare talpa-cant,reconditionare si planeitate talpa, ascutire cant, ceruit la cald, lustruit 
ski copii  70-130 cm60lei
ski adulti80lei
ski tura-freeride100lei
snowboard (fara legaturi montate) *100lei
ceruire, ascutire cant, reparatie talpa separat40lei

* tarifele pentru snowboard sunt valabile pentru placile aduse la service fara legaturi. Pentru demontat-remontat legaturi se percepe tarif suplimentar de 10 lei.

MONTAT LEGATURI 
montat legaturi ski60 lei
montat legaturi snowboard40 lei

 

Mai multe informaţii
CuloareLila
5
Rating:
100% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPachet service ski
Rating-ul dumneavoastră