Transport Gratuit prin curier rapid începând cu 199 lei!

Beţe trekking

Orice excursie sau drumetie la munte pe terenuri dificile de parcurs presupune un efort ridicat chiar si din partea unui calator experimentat. Nu-ti trebuie neaparat o conditie fizica excelenta, insa adoptarea unui echipament munte corespunzator este unul dintre lucrurile peste care nu trebuie sa treci cu vederea. Daca esti dornic de aventura la munte, iti recomandam sa achizitionezi din timp o pereche de bete trekking.

Citeste mai mult...

Betele trekking cunoscute si ca bete de tura au lungimea ajustabila si sunt utilizate, cu precadere, in zone montane si in spatiile cu terenuri accidentate. Ele asigura in principal stabilitatea pe terenuri dificil de parcurs, preiau din greutatea corpului si a rucsacului si ajuta la mentinerea ritmului de mers.

Cum se folosesc betele de trekking?

In primul rand pentru munte e bine sa folosim bete speciale, nu cele de ski, dintr-o singura bucatata. Betele de tura sunt telescopice, formate din 2 sau 3 segmente, astfel le poti regla inaltimea lor in functie de inaltimea ta si le poti prinde de rucsac. Prima data le reglezi inaltimea, e destul de simplu: la urcare betele trekking, trebuie sa fie mai scurte, la coborare mai lungi, intotdeauna cotul si incheietura trebuie sa formeze o linie orizontala, iar iarna e bine chiar incheietura sa fie mai jos decat cotul ca sa nu-ti inghete mainile.

Dacă nu sunteți deja convinşi de avantajele beţelor de trekking, găsiţi aici cinci motive pentru care un set de beţe de tura este o investiție înțeleaptă.

;

Articolele de la 1 la 24 din 51 in total

pe pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Articolele de la 1 la 24 din 51 in total

pe pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3