Transport Gratuit prin curier rapid începând cu 199 lei!

Nikwax

Produsele NIKWAK sunt destinate celor care doresc ca echiamentul lor să işi pastreze timp îndelungat proprietăţile.

13 Articol(e)

pe pagină

13 Articol(e)

pe pagină

Născut în 1954, Nick Brown a fost crescut în Kent și a fost încântat să călătorească în munți cu tatăl său de la vârsta de zece ani. Nefiind mulțumit de produsele de impermeabilizare disponibile, și-a creat propria rețetă pentru păstrarea impermeabilității bocancilor. A fost important să îi facă impermeabili fără a-i înmuia ca să nu-și piardă caracteristicile esențiale de susținere. Ceara lui Nick (de aici și numele Nikwax) a fost începutul unei povesti de succes remarcabile.

Nikwax a fost pentru prima dată produsă ca produs comercial într-un apartament din North London. În 1977, la vârsta de 22 de ani, Nick a amestecat prima sa comandă într-o urnă de ceai aruncată, o sobă primus, o cană și a folosit materiale cumpărate de la un magazin local de feronerie. Ceara a fost apoi turnată în bidoane pe care le-a vândut în aer liber, dintr-o mașină second-hand Morris 1000. Mai târziu, a cumpărat o cartelă Inter Rail pentru a-și prezenta produsul în Europa. A mutat atelierul de lucru din Clerkenwell în Londra și, înainte de a-și da seama , Nick vindea "produsul" în opt țări. "Produsul" - o ceară de impermeabilizare pentru bocanci de piele care să nu-i înmoaie. Rețeta a fost atât de eficientă încât a stabilit standardul pentru o nouă clasă de produse de îngrijire sub brandul Nikwax.

În jurul anului 1980 a fost începutul "gândirii verzi", conștientizarea epuizării stratului de ozon și a problemelor legate de aerosoli . În 1983, hotărât să găsească modalități noi, ușoare și "curate" de a păstra îmbrăcămintea impermeabilă, Nick a dezvoltat o abordare complet nouă. Solvenții nocivi și inflamabili au fost înlocuiți cu apă și a fost creată gama Nikwax Water Based. Nikwax a fost prima companie din lume care a produs o gamă de produse pe bază de apă pentru refacerea hidroizolației. Nu numai că produsele au încetat să emită solvenți dăunători în atmosferă, ci au fost concepute să fie și foarte ușor de folosit, permițând oamenilor să-și reîmprospăteze hainele într-o banală mașină de spălat. Gama de produse Nikwax a crescut și acum cuprinde sisteme complete pentru o multitudine de utilizări; de la frânghii la corturi, la încălțăminte sau îmbrăcăminte.

gama de detergenti Nikwax