Masca sportivi Naroo F5s

Lipsa stoc
SKU
Naroo F5s

Masca Naroo X5s este optimizat pentru activitati fizice intense, permitand o respiratie usoara si o filtrare optima a micro-particulelor chiar mai mici decat polenul si praful.

Masca Naroo F5s

Masca pentru sportivi ideala pentru 4 anotimpuri. Masca Naroo impotriva prafului, a insectelor si a razelor UV recomandata pentru alergare, bicicleta sau motocicleta. Este prevazuta cu orificiu de aer pentru respiratie usoara si suport de prindere pentru a nu aluneca. Modelul F5 este optimizat pentru activitati fizice intense, permitand o respiratie usoara si o filtrare optima a micro-particulelor chiar mai mici decat polenul si praful.

Ambele fete sunt utilizabile fiind prevazute cu gauri respirabile și partea de filtrare iar spalarea lor este foarte facila datorita tehnologiei MICRO NET, o tehnologie de tricotare pentru o structura care limiteaza spatiul de trecere a aerului la o suprafata de 2,5 ㎛ sau mai mica.

Materialul din care este confectionata masca Naroo F5s ofera o protectia impotriva razelor UV este de 99 %, certificata de FITI Testing and Research Institute.

NAROO MASK F5s a fost testata pentru permeabilitatea la polen la o dimensiune a particulelor de 1,7 ~ 2,6 ㎛ de catre o autoritate globala de certificare si sa dovedit a avea un rezultat de performanță de 99% rata de blocare.

Caracteristici masca Naroo F5s:

  • sistem anti-aburire
  • anti-umezeala
  • respirabilitate crescuta
  • impotriva insectelor
  • uscare rapida
  • sistem antialunecare
  • ambele fete utilizabile (gauri respirabile și partea de filtrare)
  • protectie UV 99 %
  • dimensiune 20*12 cm

Beneficii masca Naroo Masca sportivi NarooBeneficii masca sportivi Naroo X5Masca sportivi Naroo

Naroo The real world with real sports mask

Totul in sport incepe cu o respiratie confortabila iar NAROO face cercetari pentru a dezvolta cele mai fiabile masti  care sa elimine inconvenientele unui mediu cu multe probleme. Mastile Naroo iti permit sa respiri usor si filtreaza particulele fine de praf si aerul poluat, materialele folosite fiind testate de un institut specializat. An de an, Naroo isi consolideaza pozitia de lider pe piata mastilor inovative pentru sportivi si dezvolta noi modele, in conformitate cu nevoile acestora.

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsMasca sportivi Naroo F5s
Rating-ul dumneavoastră