Kit extractor venin

In stoc
SKU
Kit extractor venin
129,00 RON

Kit extractor venin recomandat pentru extragerea in siguranta a veninului din muscaturile/intepaturile provocate de serpi, albineviespi si alte insecte.

Kit extractor venin

Kit extractor venin produs de Sawyer recomandat pentru extragerea in siguranta a veninului din muscaturile/intepaturile provocate de serpi, albine, viespi si alte insecte, fara a folosi lame de bisturiu sau cutite. Este usor de folosit cu o singura mana si extrage veninul dintr-o singura miscare. 

Pompa vacuum reutilizabila este usoara, de mici dimensiuni. Pompa este prevazuta cu 3 cupe de dimensiuni diferite, ce pot fi schimbate dupa caz, pentru extragerea eficienta a veninului de la serpi sau diferite insecte.

Kit-ul extractor venin include:

  • cutie rigida
  • pompa extractoare
  • 3 cupe de diferite dimensiuni
  • garpou
  • instructiuni de utilizare

Instructiuni de folosire:

  1. Legați rapid un garou la 3-9 cm deasupra plăgii, astfel încât să evitați răspândirea veninului, lăsând elasticitate moderată pentru a menține circulația sanguină eficientă (figura 1)
  2. Scoateți produsele din cutie și trageți mânerul în sus de-a lungul canelurii, rotiți ușor mânerul pentru a se bloca. (figura 3 si 4)
  3. Montați pompa de extracție cu o ventuză de dimensiune adecvată. Trageți pistonul la maxim și lăsați pompa să elimine otrava. (figura 5 si 6)
  4. Spălați lichidele cu grijă de pe rană cu un tampon de povidonă iod și eliberați garoul. după tratament, vă rugăm să solicitați imediat tratament medical.
Mai multe informaţii
CuloarePortocaliu
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsKit extractor venin
Rating-ul dumneavoastră