Inchiriere echipament Via Ferrata

Rating:
100% of 100
In stoc
SKU
Inchiriere echipament Via Ferrata
45,00 RON

Kiturile de Via Ferrata se ridica doar din magazinul Maia Outdoor din Piatra Neamt. Te așteptam la Maia Outdoor cu echipamentul complet de Via Ferrata, fie că vrei să îl achiziționezi sau să îl închiriezi pentru început dar și cu mai multe impresii despre traseul parcurs.

La Maia Outdoor găsești toate articolele necesare echipamentului de Via Ferrata sau kit-ul complet. Iar dacă îți dorești să testezi pentru început aceasta activitate îți putem închiria echipamentul complet.

Kiturile de Via Ferrata se ridica doar din magazinul Maia Outdoor din Piatra Neamt.

VIDEO cu traseul memorial Wild Ferenc pe Suhardul Mic - Lacu Roşu - Via Ferrata realizat de maestrul Stefan Toma:

Pentru parcurgerea în siguranță a traseelor expuse și a pereților verticali, pe lângă amenajarea traseului cu șufe și trepte, fiecare turist trebuie să poarte un echipament adecvat traseelor de Via Ferrata. Acesta este compus din:

  • Ham de alpinism – cu ajutorul căruia te asiguri, împreună cu lonja, de traseu; îți asigură oprirea în cazul unei căderi.
  • Lonja sau Kit-ul de Via Ferrata – cea mai importantă parte a echipamentului – formata din 2 carabine cu siguranță automată, o lonja în forma de Y și mecanism de absorbție a șocurilor. Cu ajutorul celor două carabine te asiguri permanent de șufa metalică a traseului.
  • Casca – te protejează de eventualele căderi de pietre ce pot apărea pe versanții abrupți

Afla aicide ce să mergi pe Via Ferrata Echipa Maia Outdoor a testat recent primul traseu de Via Ferrata inaugurat în apropiere. Este traseul omagial deschis în memoria lui Wild Ferenc, cățărător român și autorul singurului topo al Cheilor Bicazului. Ne-am gândit să îți împărtășim din experiența noastră și prin câteva imagini care sunt beneficiile acestui tip de aventura.

Te așteptam la Maia Outdoor cu echipamentul complet de Via Ferrata, fie că vrei să îl achiziționezi sau să îl închiriezi pentru început dar și cu mai multe impresii despre traseul parcurs.

Mai multe informaţii
CuloareNegru
Special Price30,00 RON
5
Rating:
100% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsInchiriere echipament Via Ferrata
Rating-ul dumneavoastră