Harta montana Muntii Cindrel

In stoc
SKU
MN23
19,00 RON

Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise în detaliu în limbile română şi engleză, unele trasee având ataşate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o casetă tehnică conţinând: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate

Harta Munţilor Cindrel poartă indicativul MN23, ceea ce-nseamnă că este al douăzeci şi treilea număr din colecţia „Munţii Noştri”.

Muntii Cindrel au un relief glaciar reprezentat prin circuri glaciare, care adapostesc tauri glaciare. In portiunea centrala varfurile acestor munti au altitudini peste 2 000 m, cel mai inalt fiind varful cu nume omonim muntilor, Varful Cindrel, cu o altitudine de 2245 m. In rest altitudinile coboara spre 1 700 m.

In partea de nord, la trecerea spre Podisul Transilvaniei, se afla zona etnografica Marginimea Sibiului.

Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere şi s-a tiparit pe hârtie rezistentă la umiditate. Este uşor de citit şi simplu de utilizat datorită stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke şi datorită structurării practice ale informaţiilor. Totul este la îndemână, exact acolo unde este necesar, fiind utilă atât pasionaţilor de drumeţii cât şi profesioniştilor.

Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise în detaliu în limbile română şi engleză, unele trasee având ataşate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o casetă tehnică conţinând: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcuş total, coborâre totală, timp de parcurgere dus-întors, practicabilitate în funcţie de anotimp etc. Harta conţine şi un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util în măsurarea rapidă a distanţelor pe hartă. Umbrirea şi curbele de nivel scot în evidenţă relieful, uşurând orientarea.

Mai multe informaţii
CuloareLila
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHarta montana Muntii Cindrel
Rating-ul dumneavoastră