Harta montana Muntii Buzaului

In stoc
SKU
MN26 Muntii Buzaului
19,00 RON

Harta montana Muntii Buzaului

O noua harta vine sa completeze colectia Muntii Nostrii. Harta muntilor Buzaului (MN26) a fost editata folosind cele mai noi tehnici de cartografiere. Informatiile sunt bine structurate si usor de citit iar harta este imprimata pe o hartie speciala cu rezistenta la umiditate.

Munţii Buzăului cuprind mai multe masive: Muntele Întorsurii, Muntele Tătaru, Muntele Siriu, Muntele Podul Calului, Muntele Penteleu. Este delimitat la nord de Depresiunile Sfântu Gheorghe şi Râului Negru, de Munţii Vrancei prin Pârâul Chiuruş, Depresiunea Comandău; la est tot de Munţii Vrancei prin Valea Bâsca Mică; la sud-est şi la sud de dealurile din Subcarpaţii Curburii; la vest de Munţii Grohotişului prin Valea Teleajenului, de Munţii Ciucaş prin Valea Telejenelului şi Valea Buzăului, de Munţii Piatra Mare prin Valea Târliungului.

Toate traseele au fost parcurse fizic pe teren cu GPS-ul si au parte de descriere in limba romana si engleza pe harta. Acestea sunt descrise în detaliu in limbile romana si engleza, unele trasee avand atasate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o caseta tehnica continand: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcus total, coborare totala, timp de parcurgere dus-intors, practicabilitate in functie de anotimp. Umbrirea si curbele de nivel scot în evidenta relieful, usurand orientarea.

Caracteristici Harta montana Muntii Buzaului:

  • Informatii bine structurate si usor de citit
  • Harta este imprimata pe hartie speciala cu rezistenta la umiditate
  • informatii turistice si descrierea traseeelor marcate
  • 25 de trasee descrise
  • in 2 limbi (ROM, ENG)
  • scara 1: 70.000
Mai multe informaţii
CuloareMaro-Crem
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHarta montana Muntii Buzaului
Rating-ul dumneavoastră