Harta montana Muntii Bihor - Platoul Padis

în stoc
SKU
MN17
Muntii Nostri
19,00 RON

Harta montana Muntii Bihor - Platoul Padis harta cu descrierea traseelor: marcaje, timpi diferente de nivel. Trasee parcurse cu GPS

Harta montana Muntii Bihor - Platoul Padis

Este o harta practica si utila cu informatii la indemana, exact acolo unde este necesar, fiind utila atat pasionatilor de drumetii cat si profesionistilor. Este usor de citit si simplu de utilizat datorita stilurilor de reprezentare cartografice si datorita structurarii practice a informatiilor.

Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere, toate traseele fiind parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise în detaliu in limbile romana si engleza, unele trasee avand atasate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o caseta tehnica continand: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcus total, coborare totala, timp de parcurgere dus-intors, practicabilitate in functie de anotimp. Umbrirea si curbele de nivel scot în evidenta relieful, usurand orientarea.

Caracteristici Harta montana Muntii Bihor - Platoul Padis:

  • Toate traseele cu detalii privind marcajele, timpi, diferente de nivel si scurta descriere
  • Peste 80 de trasee descris
  • Zona detaliata pentru Platoul Padis scara 1:25.000
  • usor de citit si simplu de utilizat
  • in 2 limbi (ROM, ENG) 
  • scara 1: 55.000dimensiunile 10x23 cm
Mai multe informaţii
CuloareNegru
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHarta montana Muntii Bihor - Platoul Padis
Rating-ul dumneavoastră