Harta montana Giurgeu Hasmas

In stoc
SKU
Harta montana Giurgeu Hasmas
19,00 RON

Cea mai noua harta din seria Muntii Nostrii vine cu trasee parcurse cu GPS-ul in muntii Giurgeu si Hasmas. Harta acopera o buna parte din zona Parcului National Cheile Bicazului – Hasmas. Sunt peste 60 de trasee descrise iar zona Lacu Rosu si Borsec au parte de o scara detaliata.

Harta montana Giurgeu-Hasmas

Cea mai noua harta din seria Muntii Nostrii vine cu trasee parcurse cu GPS-ul in muntii Giurgeu si Hasmas. Harta acopera o buna parte din zona Parcului National cheile Bicazului – Hasmas.

Zona Lacu Roşu şi zona Borsec sunt la o scară mai detaliată 1 : 35000 respectiv 1 : 20000.

Harta este unul din accesoriile esentiale pe traseu iar cele din colectia Muntii Nostrii au informatii bine structurate, usor de citit. Traseele sunt descrise atat in limba romana cat si in limba engleza. Hartile sunt imprimate pe o hartie speciala cu rezistenta la umiditate.

Toate traseele au fost parcurse fizic pe teren cu GPS-ul unele trasee avand atasate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o caseta tehnica continand: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcus total, coborare totala, timp de parcurgere dus-intors, practicabilitate in functie de anotimp. Umbrirea si curbele de nivel scot în evidenta relieful, usurand orientarea.

Caracteristici Harta montana Giurgeu Hasmas:

  • Informatii bine structurate si usor de citit
  • Harta este imprimata pe hartie speciala cu rezistenta la umiditate
  • informatii turistice si descrierea traseeelor marcate
  • Peste 70 de trasee cu descriere
  • in 2 limbi (ROM, ENG) 
  • scara 1: 60.000
  • Zona Lacu Rosu – scara 1:30000
  • Zona Borsec – scara 1:20000
Mai multe informaţii
CuloareLila
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHarta montana Giurgeu Hasmas
Rating-ul dumneavoastră
Alte produse care te-ar putea interesa