Climbing Technology

Coltari Climbing Technology Nevis Flex

Coltarii Nevis sunt coltari din otel in 10 puncte, cu prindere universala compatibili cu orice tip de bocanc, inclusiv cu talpa nerigida. ...afla mai multe
Cod produs: Detalii coltarii Climbing Technology Nevis Flex
Cumparand acest produs acumulezi 345 puncte bonus. (pretul include TVA)

Disponibilitate: Stoc epuizat

345 lei

Descriere Produs

Coltarii Climbing Technology Nevis Flex sunt coltari din otel in 10 puncte, cu prindere universala. Sunt robusti, cu bare flexibile care se adapteaza perfect la mers pe zapada sau gheata. Prindere universala se adapteaza perfect aproape oricariu model de bocanci si in plus bara de extensie flexibila, permite utilizarea lor chiar si cu bocanci cu talpa nerigida.

Detalii coltarii Climbing Technology Nevis

  • legaturi compatibile cu aproape orice bocanc
  • noua bara de extensie este flexibila, ceea ce permite utilizarea lor chiar si cu bocanci cu talpa nerigida;
  • pinteni frontali pentru a ajuta la urcare
  • patru puncte de fixare pentru a oferi stabilitate la coborare
  • reglare marimi de la 34-47
  • sistem de prindere usor de folosit cu o mana
  • antisnow
  • material: otel
  • greutate: 814g
  • Se livreaza cu husa

MaiaOutdoor.ro va recomanda coltarii Climbing Technology Nevis.

Pareri clienti (4)

Titlu reviewComentariul este facut de Cosmin
Evaluare
Folositi la o tura in Ciucas. Materiale de calitate, se aseaza foarte bine pe bocanci.
Usor de reglat si de utilizat. (Pus la data 09.03.2018)
Titlu reviewComentariul este facut de Dragos Ardeleanu
Evaluare
Foarte buni. (Pus la data 09.03.2016)
Titlu reviewComentariul este facut de Ionut Stefanescu
Evaluare
Bine "ancorat" (Pus la data 19.02.2016)
Titlu reviewComentariul este facut de Sergiu Mihai
Evaluare
Coltarii foarte usori si tehnici. Recomand mai ales pentru ca au o protectie speciala cu grund pentru colti. (Pus la data 22.01.2016)

Spune opinia ta

Iti spui parerea despre: Coltari Climbing Technology Nevis Flex

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Politica de returnare

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din Piatra Neamț. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de retur. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la magazinului din Piatra Neamț, împreună cu copia după factură și formularul de retur. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de retur, și trimite coletul la magazinului din Piatra NeamțVa rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații.

 Sfaturi de întreținere echipament montan | Descarcă formularul de retur | Descarcă Certificatul de garanție

Sfaturi utile pentru a întreține și utiliza corect un echipament outdoor

Pentru a mări durata de viață a echipamentului tău (îmbrăcăminte, încălțăminte, corturi, bețe de trekking sau skiuri) este foarte importantă etapa de întreținere. Trebuie să urmărești aceste câteva sfaturi utile pentru menținerea echipamentului într-o stare bună timp îndelungat profitând astfel cât mai mult timp de echipamentul tau de munte si putând să-l utilizezi la adevaratul nivel al caracteristicilor și proprietăților lui.

Indiferent de tipul de material tehnic din care este fabricat articolul pe care tocmai l-ai achizitionat de la MaiaOutdoor.ro există o serie de sfaturi general aplicabile, care te vor ajuta să prelungești durata lui de viata.

Astfel:

Citeste cu atenție instructiunile de întretinere specificate de producător. Acestea se regăsesc pe eticheta sau în interiorul articolului. Fiecare producător oferă pe eticheta produsului indicatiile de baza necesare întreținerii produselor precum și semne de avertizare sau interzicere a unor procedee sau etape, care pot conduce la o deteriorare vizibilă instantaneu sau în timp.

Respecta instrucțiunile specificate de producator (chiar dacă pot fi diferite de cele din acest ghid) asigurând în acest fel păstrarea garanției oferite. Producătorul este cel care cunoaște cel mai bine materialul produsului.

Curăță produsul doar cu detergenți speciali destinați unor astfel de echipamente. Petele de grăsime se vor îndeparta imediat (în special de pe materialele sintetice) cu ajutorul soluțiilor speciale de curățare și cu apă călduța (dacă producatorul permite) sau rece. NU FOLOSI CLOR! Nu utiliza detergent normal, clor sau balsamuri de rufe, aceste substanțe putând degrada membrana și conduce la pierderea impermeabilității și a respirabilității.

Impermeabilizează și revigorează echipamentul cu ajutorul soluțiilor de impermeabilizare

Depoziteaza echipamentul (fie el cort, sac de dormit sau rucsac) în locuri lipsite de umiditate și căldură excesivă. Asigura-te că sunt curățate și uscate înainte de depozitare. Astfel vei evita degradarea materialului. Păstrează articolele departe de foc sau caldură intensă – cele sintetice se pot topi!

Pentru spălare și impermeabilizare MaiaOutdoor.ro recomandă produsele Nikwax, brand de origine din Marea Britanie, adresându-se fiecarui tip de echipament și putând fi folosite atat pe materiale sintetice, cât și pe fibre naturale, conform instrucțiunilor.

Produse cu preturi reduse