Breloc CAO cu termometru si busola

.
SKU
Breloc CAO cu termometru si busola
Preţ special 10,00 RON Preţ standard 19,00 RON

   Brelocul CAO cu busola si termometru (ref.8008) este un accesoriu mic si practic indiferent de activitatea pe care o desfasori: camping, drumetii, trekking, ciclism.

   Brelocul CAO cu busola si termometru (ref.8008) este un accesoriu mic si practic indiferent de activitatea pe care o desfasori: camping, drumetii, trekking, ciclism. Fie ca il agati la chei, de rucsac sau il faci cadou acesta ocupa un spatiu mic si este foarte usor. Indica temperatura atat in grade Celsius (ºC) cat si in grade Fahrenheit (ºF)

   Detalii breloc CAO termometru si busola:

  • material: plastic
  • lungime: 5 cm
  • latime: 3.2 cm
  • greutatte: 14 grame

   Compania CAO = Comptoir Ardennais d'Outillage, a luat fiinta in septembrie 1946 fiind specializata pe echipamente speciale si instrumente tehnice pentru armata franceza. Ulterior si-a dezvoltat mai multe departamente: pentru camping, ambalaje si unelte. CAO Camping a fost creat in 1963 si s-a specializat pe producerea de obiecte mici de ingrijire si de reparatii, utilie in activitatile outdoor, hiking, camping, de supravietuire.

   Si nu uita: nici un bagaj pentru drumetie nu este complet fara vase si tacamuri pentru camping, accesorii extrem de utile si practice.

Mai multe informaţii
Special Price10,00 RON
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBreloc CAO cu termometru si busola
Rating-ul dumneavoastră