Bocanci Scarpa Ribelle HD

In stoc
SKU
Scarpa Ribelle HD
Brand
De la 1.450,00 RON

Fabricati in Asolo (Italia) Bocancii Scarpa Ribelle HD sunt un model usor, dedicati turelor alpine rapide cu echipament light, pentru via ferrata sau pentru ture montane lungi cu rucsac greu.

Partea superioara a modelului Ribelle HD este realizata din piele suede Perwanger de 2.5mm si insertii de microfibra cu tratament Water Repellent.

Bocanci Scarpa Ribelle HD

Fabricati in Asolo (Italia) Bocancii Scarpa Ribelle HD sunt un model usor, dedicati turelor alpine rapide cu echipament light, pentru via ferrata sau pentru ture montane lungi cu rucsac greu.

Partea superioara a modelului Ribelle HD este realizata din piele suede Perwanger de 2.5mm si insertii de microfibra cu tratament Water Repellent. La interior bocancul are laminate materialele HDry® and 37.5® ce ofera confort, respirabilitate dar si protectie suplimentara la apa.

Talpa intermediara are insertii de fibra de sticla Pro Fiber Roll si polipropilena, reduse ca greutate dar de grosimi diferite respecta forma anatomica a piciorului. Totul pentru stabilitate, confort si suport. In zona mediana se afla Vibram Pentax Precision Roll Sole cu design realizat de cei de la Scarpa ce asigura greutate redusa, precizie si tehnicitate. La exterior se afla Vibram® Mont rubber pentru durabilitate si stabilitate.         

Bocanci Scarpa Ribelle HD - caracteristici:

  • piele Perwanger 2.5mm water-repellent suede cu respirabilitate mare si protectie la apa
  • Captuseala interioara: HDry® and 37.5® - nivel ridicat de impermeabilitate si confort (pastrarea temperaturii optime 37.5 la interior)
  • Tehnologia Sock-Fit XT by scarpa – bocancul imbraca piciorul si se aseaza confortabil asemeni unei sosete
  • Tehnologie Dynamic Tech-Roll – constructie anatomica a bocancului ce pastreaza o greutate redusa
  • Sistem de inchidere a sireturilor Speed Lacing in 2 etaope – pentru o fixare perfecta
  • Talpa intermediara cu insertii de fibra de sticla si Pentax Precision Roll Sole pentru greutate redusa, amortizare si tehnicitate
  • Compatibili cu coltari semi-automati
  • Talpa exterioara Vibram® Mont rubber
  • greutate: 690 g (1/2 pereche marime 42)
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBocanci Scarpa Ribelle HD
Rating-ul dumneavoastră

Ghid marimi Scarpa