Bluza Ortovox Merino THERMOVENT Dama

în stoc
SKU
Ortovox THERMOVENT Hoody Barbati Dama
Brand
Ortovox
De la 489,00 RON

Bluza de corp femei Ortovox Merino Thermovent – Bluza din lana merino foarte ușoară, foarte calduroasă, pentru zilele friguroase pe munte.

Bluza de corp femei Ortovox Merino Thermovent – Bluza din merino foarte ușoară, foarte calduroasă, pentru zilele friguroase pe munte.

Thermovent este realizat din 99% lână fină merinos și are rezultate foarte bune datorită structurii sale inteligente de material: Datorită structurii de plasă din zona trunchiului și a brațelor, acest strat de bază super-ușor elimină perfect umezeala și asigură ventilație. Iar buzunarele de aer din structura specială îl fac deosebit de calduros.

Control natural al climatului: Lâna merinos reglează în mod natural temperatura și umiditatea. O dimensiune mică impachetata și raportul ideal greutate/caldura îi vor încânta pe toți turiştii care apreciază confortul și greutatea redusă. Zona pieptului este strâns împletită și, prin urmare, opaca.

Bine de știut: Tehnica de tricotat plat face ca THERMOVENT să fie foarte durabil, deoarece nu se creează deșeuri de tăiere în timpul producției.

Caracteristici bluza Ortovox Merino Thermovent Dama:

  • Material: 99% lana virgina (OWP-MERINO) + 1% poliamida
  • Croi: Atletic
  • Greutate: 220 g
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBluza Ortovox Merino THERMOVENT Dama
Rating-ul dumneavoastră