GARMONT ROMANIA prin MAIAOUTDOOR
 
Fondat în 1964 în Italia și distribuit în peste 35 de tari din intreaga lume, Garmont este un brand de încălțăminte de performanță pentru alpinism, drumeții și alte activități în aer liber. Voinţa de a face diferenţa, în domeniul încălţămintei pentru alpinism, motivează compania Garmont să fie mereu cu un pas în faţa competiţiei prin cercetarea şi utilizarea materialelor de ultimă oră, a tehnologiilor și inovațiilor de design pentru produs sale.
 
Alege o pereche de bocanci Garmont, concepută special pentru a completa anatomia naturală a piciorului, cu tehnologii inovatoare pentru confortul şi siguranţa specifice activităţii practicate în aer liber. Garmont oferă o gamă completă de încălțăminte pentru entuziaştii care vor să se bucure de munți și aer liber, indiferent de vreme sau de sezon, vârsta sau sex.
 
Extinde-ţi orizontul (Expand your world) este sloganul celor de la Garmont, aceasta transformă limitele dvs. în noi aventuri în aer liber. Mergi dincolo de limitele tale obişnuite şi profită de inovaţiile şi confortul pe care Garmont la creat pentru a ajuta să descoperă noile orizonturi ale lumii.
Maia Outdoor este importator oficial în România pentru brandul Garmont. Testăm şi recomandăm întreaga gamă de încalţăminte outdoor a producatorului italian, idiferent de activitatea practicată în aer liber.
Importator garmont in romania