Clienti fericiti 97% dintre clientii nostri sunt fericiti!

Sosete

Protectia si asigurarea starii de confort este importanta in orice sezon indiferent de activitatea practicata. Privind echipamentul de jos in sus, dupa bocancisosetele tehnice au un rol major in mentinerea starii de bine. O pereche de sosete tehnice, accesorizate cu incaltamintea potrivita te feresc de umezeala, bataturi sau basici, iti ofera caldura si confort in timpul mersului.  

Cum aleg o pereche de sosete sport?

- Ca si restul echipamentului, sosetele trebuie alese in functie de activitatea pe care o practici, dificultatea traseului, factori climatici si incaltaminte.
- Materialele din care sunt confectionate au un rol important in reglarea termica dar si in sustinerea confortului in timpul mersului. Fibrele naturale (lana normala sau lana Merino), sintetice (acril, nylon, Coolmax, Polyester) sau combinatia dintre ele asigura o respirabilitate mare, protectie termica si rezistenta.
- Nici in cazul sosetelor nu este recomandat bumbacul, care absoarbe umezeala ca un burete, ramane ud si iti poate provoca basici.
- Foarte important este sa potrivesti grosimea sosetei cu greutatea incaltamintei. Pentru incaltarile usoare poti opta pentru sosete subtiri iar pe masura ce incaltamintea devine mai tehnica, mai rigida alege sosetele mai groase.
- Micile detalii precum o tesatura fara cusaturi (seamless), banda elastica ce ajuta la fixare, intariturile la varf si calcai iti pot oferi confort suplimentar.

Un stat util: pune intotdeauna in rucsac o pereche de sosete in plus.

Articole 1 pînă la 32 din 37 în total

pe pagină

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Articole 1 pînă la 32 din 37 în total

pe pagină

Pagina:
  1. 1
  2. 2