Petzl

Frontala Petzl Tikka Plus

MaiaOutdoor.ro va recomanda produsul Frontala Petzl Tikka Plus
...afla mai multe
Cod produs: Frontala Petzl Tikka Plus
Cumparand acest produs acumulezi 160 puncte bonus. (pretul include TVA)

Disponibilitate: Stoc epuizat

160 lei

Descriere Produs

Frontala Petzl Tikka Plus a fost conceputa pentru a face fata cerintelor activitatilor outdoor si indeplineste toate caracteristicile unei lanterne frontale pefrormante. Diferite modalitati de iluminare (inclusiv modul BOOST cu 160 lumeni), usorurinta in utilizare, banda confortabila si rezistenta o recomanda. Sistemul inteligent CONSTANT LIGHTING permite ca lumina frontalei sa nu se estompeze odata cu cu epuizarea bateriei. Functia de administrare a sursei de energie permite utilizatorului anticiparea schimbarii bateriilor intrucat automat in mod de rezerva (lumina clipitoare) cand bateriile sunt aproape epuizate.

Moduri de iluminare frontala Petzl Tikka Plus:

 • lumina uniforma pentru proximitate cu fascicul imprastiat
 • lumina mixta pentru deplasare cu fascicul focusat si imprastiat
 • iluminare de proximitate discreta cu LED rosu
 • lumina intermitenta pentru semnalizare
 • modul boost intensitate maxima cu raza maxima

Caracteristici frontala Petzl Tikka Plus:

 • pornire cu un singur buton
 • sistem de fixare frontala cu elastic
 • rezistenta la stropire cu apa din orice unghi IP X4
 • luminozitate maxima: 160 lumeni
 • distanta maxima: 60 m
 • 3 baterii incluse (tip baterii AAA/LR03 compatibil cu alkaline, lithium, reincarcabil Ni-MH)
 • trece automat pe lumina rosie cand bateriile sunt descarcate pentru a mentine o lumina optima de siguranta
 • greutate 85 gr (cu bateriile montate)

Beneficii frontala Petzl Tikka Plus:

 • schimbare usoara a bateriilor
 • sistem de fixare frontala cu elastic
 • banda elastica ajustabila si detasabila pentru spalare
 • usor de utilizat chiar si cu manusi

 

Pareri clienti (1)

Titlu reviewComentariul este facut de Mihnea
Evaluare
O frontala extraordinar de confortabila. O foloses la alergat si sunt foarte multumit (Pus la data 08.02.2016)

Spune opinia ta

Iti spui parerea despre: Frontala Petzl Tikka Plus

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Politica de returnare

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din Piatra Neamț. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de retur. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la magazinului din Piatra Neamț, împreună cu copia după factură și formularul de retur. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de retur, și trimite coletul la magazinului din Piatra NeamțVa rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații.

 Sfaturi de întreținere echipament montan | Descarcă formularul de retur | Descarcă Certificatul de garanție

Sfaturi utile pentru a întreține și utiliza corect un echipament outdoor

Pentru a mări durata de viață a echipamentului tău (îmbrăcăminte, încălțăminte, corturi, bețe de trekking sau skiuri) este foarte importantă etapa de întreținere. Trebuie să urmărești aceste câteva sfaturi utile pentru menținerea echipamentului într-o stare bună timp îndelungat profitând astfel cât mai mult timp de echipamentul tau de munte si putând să-l utilizezi la adevaratul nivel al caracteristicilor și proprietăților lui.

Indiferent de tipul de material tehnic din care este fabricat articolul pe care tocmai l-ai achizitionat de la MaiaOutdoor.ro există o serie de sfaturi general aplicabile, care te vor ajuta să prelungești durata lui de viata.

Astfel:

Citeste cu atenție instructiunile de întretinere specificate de producător. Acestea se regăsesc pe eticheta sau în interiorul articolului. Fiecare producător oferă pe eticheta produsului indicatiile de baza necesare întreținerii produselor precum și semne de avertizare sau interzicere a unor procedee sau etape, care pot conduce la o deteriorare vizibilă instantaneu sau în timp.

Respecta instrucțiunile specificate de producator (chiar dacă pot fi diferite de cele din acest ghid) asigurând în acest fel păstrarea garanției oferite. Producătorul este cel care cunoaște cel mai bine materialul produsului.

Curăță produsul doar cu detergenți speciali destinați unor astfel de echipamente. Petele de grăsime se vor îndeparta imediat (în special de pe materialele sintetice) cu ajutorul soluțiilor speciale de curățare și cu apă călduța (dacă producatorul permite) sau rece. NU FOLOSI CLOR! Nu utiliza detergent normal, clor sau balsamuri de rufe, aceste substanțe putând degrada membrana și conduce la pierderea impermeabilității și a respirabilității.

Impermeabilizează și revigorează echipamentul cu ajutorul soluțiilor de impermeabilizare

Depoziteaza echipamentul (fie el cort, sac de dormit sau rucsac) în locuri lipsite de umiditate și căldură excesivă. Asigura-te că sunt curățate și uscate înainte de depozitare. Astfel vei evita degradarea materialului. Păstrează articolele departe de foc sau caldură intensă – cele sintetice se pot topi!

Pentru spălare și impermeabilizare MaiaOutdoor.ro recomandă produsele Nikwax, brand de origine din Marea Britanie, adresându-se fiecarui tip de echipament și putând fi folosite atat pe materiale sintetice, cât și pe fibre naturale, conform instrucțiunilor.

Produse cu preturi reduse