Cine suntem?

     Maia Outdoor s-a nascut din dorinta de a oferi pasionatilor de munte, pe plan local, echipamente si accesorii de profil. Ne-am bucurat sa crestem odata cu interesul clientilor nostri pentru miscare si activitati in aer liber. Astfel, la scurt timp dupa magazinul fizic a aparut si magazinul online.

     Maia Outdoor sustine cu entuziasm si echipament si pe cei mici si pe cei mari. Si pe cei ce vor sa cucereasca parcul din fata blocului dar si pe cei ce tintesc catre varfurile cele mai inalte.

Ce oferim?

     Aici vei gasi echipamente si accesorii pentru drumetii montane, camping, alpinism si escalada sau ciclism. Si pentru ca incurajam miscarea de la cele mai mici varste, oferim copiilor role, biciclete, trotinete si skateboard-uri. Pentru pasionatii de sporturi de iarna suntem pregatiti cu cu skiuri, placi de snowboard, patine dar si service pentru echipamentele lor.

     Pentru Maia Outdoor calitatea si performanta produselor este o prioritate si de aceea oferim clientilor articole ale producatorilor consacrati. De asemenea sustinem producatorii autohtoni si promovam in magazinul nostru brand-uri 100% romanesti, cu un raport calitate-pret foarte bun.

Unde ne gasesti?

     Ne gasesti in Piatra Neamt, pe strada Alexandru Lapusneanu la numarul 58, de luni pana vineri de la 09.00 pana 17.00 si sambata intre orele 10:00- 13:00. Si, pentru ca suntem activi in orice sezon ai toate sansele sa dai peste noi pe Platoul Cozla sau pe malul lacului Batca Doamnei, tot din Piatra Neamt.

     Daca nu ai timp sa ajungi pana la noi sa stii ca la fel de mobile sunt si telefoanele noastre: 0732.004.004 sau 0728.10.10.28. Singurele care raman mereu aceleasi sunt adresa de e-mail office[at]maiaoutdoor.ro, pagina de Facebook Maia Outdoor si bineinteles site-ul nostru www.maiaoutdoor.ro

Ce ne place?

     Maia Outdoor este sustinator activ al tuturor evenimentelor desfasurate in aer libersi nu numai. Ne face placere sa promovam sau sa organizam competitii de orice forma si nu doar in mediul virtual. Suntem alaturi de cei ce alearga, pedaleaza, vaslesc sau coboara pe zapada. De asemenea ne alaturam cu drag si pasiune campaniilor de educare prin miscare si ne dorim sa fim mai activi, mai sanatosi si mai buni in tot ceea ce facem.

                 

 Activitati si evenimente MaiaOutdoor

Vrei sa ne cunosti?

     Toti membrii echipei Maia Outdoor sunt pasionati de miscare sub toate formele ei, astfel ca, indiferentde alegerea ta, vei gasi cel putin un coleg care sa iti impartaseasca pasiunile. Noi suntem Andreea, Dumitrita, Dragos si Vlad. Iar pentru buna dispozitie a noastra si a clientilor avem 2 mascote: pe catelusa Maia si pisicuta Yuki.

Dumi, Vlad, Andreea, Dragos, Maia si Yuki