Tabara caiac Piatra Neamt

0
484

Tabara caTabara caiac Piatra Neamtiac Piatra Neamt

Ce va avea de caştigat copilul la finalul acestei aventuri?
Activitatea fizică
Sportul este una dintre activitățile principale. Copiii își consumă energia jucându-se, practicând diverse sporturi de echipă, sau plimbându-se, toate aceste activități fiind oportunități de mișcare, iar copiii se regăsesc mereu în mijlocul acțiunii. Practicarea caiacului
necesită o pregătire fizică iniţialǎ, forță, echilibru, ritm dinamic, rapiditate și precizie în execuție, îndemânare și coordonare în mișcări.

Creșterea încrederii în sine
Fiind un altfel de mediu decât cel cu care s-au obișnuit copiii în viețile lor de zi cu zi, tabera va oferi acestora ocazia de a socializa, de a-și face prieteni noi și de a participa la diverse concursuri și activități. Toate acestea vor oferi copiilor posibilitatea de a învăța lucruri noi și de a excela în activitățile pe care le practică, având parte de reușite care le vor spori încrederea în ei înșiși.

Dezvoltarea abilităților
 Prin programul gândit copii sunt participanţi activi la numeroase activități, cursuri și echipamente care le sunt utile pentru a-și dezvolta abilitățile sportive, spiritul de aventură sau chiar diverse talente.

Socializarea
Tabera este mediul perfect de interacțiune, comunicare și socializare. Totodata ei vor înveța să se adapteze la diverse situații atunci când nu sunt alǎturi de părinți
Conectarea cu naturǎ
Copii vor avea prilejul de a se reconecta cu natura, de a petrece mai mult timp în aer liber, făcând diverse activități. Aceasta este o schimbare față de stilul de viață obișnuit și are un efect benefic în ceea privește dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a copiilor.

Tabara caiac Piatra Neamt
Tabara caiac Piatra Neamt
Tabara caiac Piatra Neamt
Tabara caiac Piatra Neamt

LOCALIZARE: Piatra Neamt- zona Ponton Lacul Batca Doamnei
DURATA: 2 sedinte pe saptamana/ 6 in total.
Marti si joi de la 16.30

PROGRAM (parte teoretica si practica)
importanta vitala a echipamentului pentru caiac si pentru drumetie montana
tehnici de vaslire si ocolire a obstacolelor
navingarea in caiac de agrement (alaturi de un instructor)
montare cortului
tehnici de supravietuire
notiuni de prim ajutor
orientare montana
vizitare puncte de atractie
jocuri, concursuri
ecologizare

ECHIPAMENT:
ECHIPAMENTUL OFERIT DE ORGANIZATOR: caiace de agrement, vasle, veste de salvare, echipament necesar demonstratiilor (cort, trusa prim ajutor, harti, busola etc)
ECHIPAMENTUL PROPRIU AL PARTICIPANŢILOR:
– sandale sau incaltaminte cu care poti intra in apa, tricouri, costum de baie.
– încalţaminte sport, pelerina de ploaie, haine groase, ochelari de soare, haine de schimb în caz de ploaie, rucsac, bidon pentru apa si gustari

Servicii incuse:
– Echipamentele necesare
– Activitati
– Materiale informative
– Album foto-video

Album foto de la prima editie a Tabarei de caiac Piatra Neamt

Lasă un Comentariu