Laureații ISPO 2020 Munchen

0
274
ISPO 2020

Agitație mare zilele acestea în industria outdoor. În perioada 26 – 29 Ianuarie are loc la Munchen Târgul ISPO. Ediția din 2020 marchează și o aniversare a târgului – de 50 ani în slujba inovării, sub sloganul 50 years of Tomorow .

Ca de fiecare data la ISPO toți marii producatori din industria outdoor se întalnesc pentru a-ți prezenta colecțiile pentru următorul sezon dar ți cele mai noi tehnologii la care se lucrează.

Și în acest an cele mai bune produse au fost premiate cu ISPO Award. Pentru a ajunge în fruntea listei, produsele s-au remarcat prin inovație, utilitate, funcționalitate, calitate, sustenabilitate și design. Produsele anului 2020 sunt:

Premiul ISPO in segmentul Snowsports
Premiul ISPO in segmentul Outdoor
  • Segmentul RunningGORE R5 GORE-TEX INFINIUM Insulated Jacket – o jachetă impermeabilă cu izolație termică si greutate extra redusă, 250 gr (marimea L)
  • Segmentul Running Hardware: VEJA CONDOR – ghete de alergare realizate din materiale reciclate (53%) – cauciuc natural, reziduuri de orez, ulei de banană, trestie de zahăr și latex natural
Premiul ISPO in segmentul Running

Descopera si alte produse premiate la ISPO in anii trecuti pe blog-ul Maia Outdoor

Articolul precedentInchiriere echipament de la Maia Outdoor
Articolul următorTop echipamente pentru supravietuire
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu