Avalansa de premii Ortovox la ISPO 2016/2017

1
155

AVABAG, este produsul nemţilor de la Ortovox care a caştigat premiul “PRODUCT OF THE YEAR” în categoria ski la ISPO 2016/2017.

AVABAG Ortovox
AVABAG Ortovox

Ortovox vine anul acesta cu cel mai inovativ sistem de salvare pentru schiori, un sistem care se dovedeşte a fi şi cel mai usor sistem de salvare din avalansa din lume!

Rucsacul cu AVABAG beneficiază de cel mai uşor sistem de airbag din lume datorită tehnologiei inovatoare de procesare a airbag-ului interior, prin care materialul este procesat fără coasere sau etanșare suplimentară. În acelaşi timp, datorită unitatii Venturi, Ortovox a reușit să realizeze o greutate senzatională de doar 640 g.

Simplitate este cuvantul de ordine pentru acest nou sistem şi înseamnă o reducere a componentelor, greutate mai mică și cel mai înalt nivel de fiabilitate în utilizare. Unitatea AVABAG este compactă, oferă compatibilitate mare cu rucsacii de avalansa Ortovox, se detaşează rapid și poate fi ușor de upgradat.

Succesul nemţilor de la Ortovox nu se opreşte aici, munca lor de cercetare în domeniu a primit şi alte premii importante:

PEAK: Gold Winner (Ski Segment)

2L ANDERMATT JACKET: Gold Winner (Ski Segment)

PORDOI JACKET: Winner. (Ski Segment)

În fiecare an, mai mult de 2.560 de expozanți internaționali sunt prezenți cu cele mai noi produse din domeniul outdoor, schi, sporturi de performanță, sănătate & fitness și altele. La ISPO MUNCHEN în fiecare an ajung peste 81.000 de vizitatori din mai mult de 109 de țări

Din 1969, târgul ISPO Munchen, ofera o imagine de ansamblu a întregii game de articole sportive din plan mondial.

Pentru mai multe produse Ortovox va invitam in magazinul Maia Outdoor din Piatra Neamt.

MaiaOutdoor.ro
MaiaOutdoor.ro
Articolul precedentSacul de dormit confortabil in orice conditii
Articolul următorCe echipament sa nu uiti iarna acasa
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

1 COMENTARIU

Lasă un Comentariu