Everest – Himalaya: pământ nemțean pentru o clipă

0
375

Everest – Mama Oceanului ( Sagarmāthā în nepaleză) sau Mama Universului (Chomolungma în tibetană) cel mai înalt vârf al Lumii a fost pentru câteva clipe la picioarele lui Adrian Laza.

În aprilie neamțeanul a pornit spre Everest Base Camp și s-a alăturat celor doi sherpași Dawa Sherpa și Chhring Lama. După o perioadă de aclimatizare printre giganții lumii Adrian a pornit spre vârf.

Veștile bune au venit în dimineața zilei de 16 Mai când Adrian și echipa s-au bucurat de “cel mai înalt răsărit”. În scurt timp au ajuns și fotografiile și primele impresii:
“Nu era nimeni pe vârf când am ajuns, așa că am avut șansa ca pentru câteva zeci de minute să-l avem numai pentru noi. De nedescris!”

Deasemenea prin intermediul soției (Ina Laza) Adrian mulțumește tuturor pentru urările și gândurile bune.

Nu putem decât să îl felicităm pentru această reușită și să îi dorim multă sănătate și succes pentru următoarele expediții.

Sursa foto: Ina Laza

Articolul precedentDispozitive pentru asigurare și rapel
Articolul următorProtejează-te de arsurile solare
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu