Vango – partenerul tău de distracție la festivaluri

0
261

Suntem în plin sezon de distracție, fie la festivaluri sau în ture cu toată familia. Dacă nu ești hotărât asupra destinației de vacanță poți porni alături de Vango într-o aventură “mobilă”.

Cu echipamentele Vango poți campa în orice destinație, monta ușor cortul sau porni rapid către următorul festival.

Saci de dormit și saltele

Transportul bagajului în camping poate fi de multe ori obositor, de aceea sacii de dormit Vango sunt proiectați pentru a fi cât mai compacți și ușori, păstrând în același timp confort sporit.

  • Gama Wilderness – o gama la un preț accesibil, cuprinde modele potrivite pentru festivaluri și ture de week-end. Cu o greutate până în maxim 2 kg sacii de dormit Wilderness au husă de compresie și materiale moi și confortabile.
  • Gama Harmony – alegerea perfectă pentru sezonul cald, unde relaxarea este cuvântul de ordine; sacii de dormit Harmony oferă spațiu generos, căptușeală moale și husă de compresie.
  • Saltea autogonflabila Trek 3 – în doar 3 cuvinte: durabilă, rezistentă și accesibilă. Salteaua are o greutate redusa și dimensiuni compacte și face pereche perfectă cu sacul de dormit.

Corturi de la mic la mare

Fie că pornești cu rucsacul în spate sau călătorești cu toși cei dragi cortul este “casa de vacanță” unde cauți relaxarea la sfârșitul unei zile active.

  • Cort Vango Beat – simplu și ușor de montat cât ai zice “distracție”; Vango Beat are sistem Rain Stop și un preț de vacanță.
  • Cort Vango Langley 400 XL – alegerea perfectă pentru toată familia; un cort cu 2 dormitoare și living spațios cât vacanța de vară.

Accesorii nelipsite în vacanță

Un cort și un sac de dormit bun sunt doar starul kitului de vacanță. Micile accesorii îți aduc un plus de confort.

  • Lanternă Vango Rocket – cu Bluetooth sau fără – pentru seri prelungite de povești; oferă nu doar o lumină puternică (120 lumeni) ci îți permite să îți încarci telefonul sau să reasculți piesele preferate de la festival datorită boxei încorporate.
  • Cana Vango – perfectă pentru cafeaua cu aromă de relaxare, simplă, ușoară și la un preț avantajos.
  • Set vase Vango – compacte și foarte ușor de curățat sunt excelente pentru gustări rapide sau mese copioase.

Dacă vrei să-ți completezi bagajul de vacanță vino la Maia Outdoor sau intră online.

Ești pregătit pentru distracție?

Articolul precedentPRIMALOFT INSULATION 100% PCR, PERFORMANȚĂ 100% RECICLABILĂ
Articolul următorMasa Critică Iulie 2018 – nu sunt multe dar sunt cu soare :)
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu