Tu cum ai grija iarna de ele ?!

0
165

Producatorul de sosete MUND are solutia.

Happy (1)

Toti stim sentimentul de frig la picioare, mai ales atunci cand drumetia presupune parcurgerea in conditii grele (zapada mare / zapada inghetata / temperaturi sub 0 Grade) a traseului.

Dar nu-i nici o problema, la asta s-au gandit deja specialistii si au conceput ceva special pentru fericirea degetelor tale, care risca sa inghete. Producatorul de sosete MUND, cu o experienta vasta in domeniu, au imbinat fibrele de lana MERINOS cu alte fibre speciale menite sa conserve energia termica (THERMOLITE/PRIMALOFT) gadind astfel o pereche de sosete pentru fiecare activitate.

Pentru confort in drumetiile nu foarte lungi, atat toamna cat si iarna, MaiaOutdoor va recomanda Mund Tesla, un model de sosete care imbina lana MERINOS (70%) cu fibre elastice pentru un confort termic sporit. Sosetele Mund Tesla fac parte din gama Trekking si sunt recomandate pentru drumetii de pana la -10 Grade Celsius. La MaiaOutdoor gasesti si Mund Polar Circle, Arctic si Altai recomandate pentru acelasi conditii meteo.

Mund ACONCAGUA
Mund ACONCAGUA

La MaiaOutdoor gasesti sosetele Mund ACONCAGUA un model de iarna care imbina tehnologia speciala a fibrelor Outlast, creata pentru NASA, pentru a abororbi, pastra si elibera caldura necesara activitatii practicate in sezonul rece. Sosetele Aconcagua sunt recomandate pentru activitati la temperaturi sazute de pana la -15 Grade Celsius.

Mund PAMIR
Mund PAMIR

Pentru cele mai antrenante ascensiuni de iarna poti alege Mund PAMIRdatorita proprietatilor sale de izolatie termica si capacitatii fibrelor speciale CUPRON de a absorbi si elimina mirosul neplacut. Mund PAMIR se remarca si prin utilizarea in compozitie a tehnologiei Drytex®, prin care umezeala este indepartata de la suprafata pielii, si capacitatea de a izola termic pana la -27 grade Celsius. La Maia Outdoor gasesti si modelele Everest, Makalu si K2 recomandate pentru aceleasi conditii extreme dar cu proprietati diferite.

Asa ca indiferent de anotimpul in care faci drumetiile, la MaiaOutdoor gasesti sosete speciale, care sunt gandite sa-ti ofere un confort sporit si placerea de a fi in mijlocul naturii. Documenteaza-te OnLine despre modelele si fibrele speciale folosite de Mund si alege pentru tine sau pentru cei dragi tie o pereche de soste potrivita. Oricare din modelele mund sunt de calitate exceptionala astfel alegerea ta va fi mereu foarte buna.

MaiaOutdoor.ro
MaiaOutdoor.ro

Articolul precedent10 idei bune pentru Mosu !
Articolul următorLa ce mai e bun Polarul pe munte !?
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu