ThermoPlume – cea mai nouă tehnologie Primaloft Insulation

0
1187

Primaloft Insulation ThermoPlume este cea mai eficentă alternativă ce imită ca structură și beneficii puful de gâscă.

Primaloft
Primaloft

Anul acesta la ISPO 2017 Primaloft va prezenta cea mai nouă tehnologie în domeniul izolației termice. ThermoPlume este varianta exclusiv sintetică alternativă pufului, cu proprietăți termice superioare și aceeași formă.

PrimaLoft ThermoPlume
Cea mai noua fibra Primaloft –  ThermoPlume

Pe lângă structura și forma asemănătoare pufului de gâscă ThermoPlume beneficiază de toate avantajele izolației Primaloft. Datoriă noii tehnologii te bucuri de căldură chiar dacă materialul s-a udat, senzație de confort și cea mai mică greutate. În plus noile fibre sunt extrem de compresive datorită structurii micro.

Conform producătorului noua fibră ThermoPlume oferă aceleași caracteristici ca o izolație de puf cu densitate de 550.

Primaloft este liderul mondial în producția de fibre cu izolație termică. Proiectate inițial pentru armata Statelor Unite, care a solicitat o alternativă sintetică ți impermeabilă pentru puful de gâscă, materialele sunt astăzi destinate oricărui tip de activitate outdoor, indiferent de condiții sau climat. În cei peste 25 de ani de experiență compania a venit cu inovații și a îmbunătățit confortul pentru ca tu să poți simți performanța – Feel the Performance™.

Trebuie să știi că toate articolele cu fibre sintetice Primaloft sunt marcate cu eticheta specifică care îți oferă pe lângă garanția calității și informații despre ce tip de izolație se regăsește (Performance Yarn sau Performance Fabric), din ce colecție face parte și care sunt beneficiile produsului ales.

Te așteptam la Maia Outdoor sau online sa afli mai multe despre beneficiile Primaloft și oferta noastră de produse cu aceasta fibră.

Articolul precedentMaia Outdoor alaturi de Armata Salvarii
Articolul următorSerbările Zăpezii pe Pârtia Durău
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu