Maia Outdoor alaturi de Armata Salvarii

0
125

Maia Outdoor a susținut și susține comunitatea în mijlocul căreia activăm, atât pe plan social, economic cât ṣi de mediu.

Finalul de an ne-a adus mai aproape de inițiativa Armatei Salvarii la care au ajuns peste 100 de saci de dormit și izoprene, beneficiarii finali fiind oamenii străzii.

Această inițiativă se înscrie pe linia tuturor celorlalte proiecte dezvoltate de această organizație, aceea de a veni în sprijinul persoanelor defavorizate, cu accent pe educație, sănătate și muncă.
Armata Salvării este o organizație internațională care activează în prezent în 127 de țări. Scopul organizatiei este să ajute persoanele care sunt cele mai in nevoie: săracii, persoanele dezavantajate, si cele mai marginalizate categorii de beneficiari.

Ne bucuram ca am putut fii alaturi de organizatia Armata Salvarii in protectul desfasurat si speram ca in viitor sa avem cat mai multe actiuni in beneficiul comunitatii.

 

Articolul precedentMic ghid de Via Ferrata
Articolul următorThermoPlume – cea mai nouă tehnologie Primaloft Insulation
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu