Te așteaptă un week-end plin de mișcare

0
120

Asociaţia FII ACTIV împreună cu sponsorii și partenerii te invită la un week-end plin de mișcare și sănătate. Fii Activ – Fii Sănătos!

 

Program Fii activ - Fii Sanatos
Program Fii activ – Fii Sănătos

Te invităm în week-end-ul 27-29 Mai la Curtea Domnească din Piatra Neamț să te bucuri de mișcare, să participi la demonstrații de fitness, zumba, karate, dans, să afli informații importante despre nutriție și sănătate. În plus vei avea ocazia să îți măsori tensiunea și vei afla cum să acorzi primul ajutor. Manifestarea Fii Activ – Fii Sănătos face parte din programul extins al Săptămânii Mişcării. „Move Week” un eveniment anual la nivel european, şi care promovează beneficiile activităților fizice și ale sportului.

Vineri 27 Mai

 

Pentru ziua de vineri copii de la Școala nr 8 te vor încânta cu demonstrații pe bicicletă iar Clubul Ecoturistic Iacomi și Salvamont Neamț îți vor oferi informații despre mersul pe munte, echipament dar și noțiuni de prim ajutor. Tot în ziua de vineri vei putea afla de la Centrul Antidorg cum să ai un stil de viață sănătos iar cofetaria ARawMatique îți aduce “dulciuri” deosebite, toate raw-vegane.

Nu putem încheia ultima vineri din lună fără clasica întâlnire a bicicliștilor. Masa Critică ediția din Mai are plecarea din fața Teatrului Tineretului de la ora 18.00. Avem și de această dată acordul Primariei Piatra Neamț și a Poliției Române. Surpriza din această lună vine pentru micii pasionați de bicicletă, cu vârsta între 6 și 14 ani pe care îi invităm la concursul “Micul Biciclist”. Vor fi probe haioase toate având ca scop dobândirea deprinderilor necesare mersului în siguranţă pe bicicletă. La final, copiii vor fi răsplătiţi cu diplome, trofee, medalii şi produse oferite de sponsori. Detalii pe pagina evenimentului disponibilă aici.

Maia Outdoor

Sâmbătă 28 Mai

 

Sâmbătă, tot pe platoul Curții Domnești te invităm la dans – zumba, latino, dans popular, aerobic și fitness. Toate mișcările îți vor fi prezentate de profesioniști: Anna Spa, Codrii Neamțului, Mișcarea de Piatra. Dacă simți că ritmul crește îți poți verifica tensiunea arterială gratuit sau te poti relaxa învățând tehnici de prim ajutor de la Școala Postliceală Sanitară. Mai poți vedea demonstrații pe role iar seara o încheiem cu Karate Tradițional oferit de C.S. Kaminari.

Pentru mai multe detalii te invităm să accesezi pagina evenimentului sau să ne faci o vizita la Magazinul Maia Outdoor.

Fii Activ – Fii Sănătos!

Fii activ - Fii Sanatos
Fii activ – Fii Sănătos

MaiaOutdoor.ro

Lasă un Comentariu