Marmot NanoPro™ – Marmot revolutioneaza inca odata gama de membrane impermeabile si respirabile prin introducerea tehnologiei NanoPro™. Datorita structurii microporoase si a tehnologiei Dynamic Air Permeability permite un schimb de aer mai rapid, avand astfel o respirabilitate mai mare fara a afecta proprietatile impermeabile. Aceasta tehnologie iti asigura un confort sporit si o protectie eficienta in fata factorilor climatici. Marmot NanoPro™ asigura o valoare exceptionala si performanta de inalta calitate.

Membrana Marmont NanoPro™
Marmont NanoPro™

Ce este Marmot NanoPro™?

Este cel mai confortabil strat protector impermeabil si respirabil. Datorita structurii microporoase aceasta membrana superioara permite o mai buna ventilatie fara a afecta proprietatile impermeabile.

Membrana Marmont NanoPro™
Membrana Marmont NanoPro™

Cum functioneaza aceasta membrana?

Membrana Marmot NanoPro™ utilizeaza o noua tehnologie microporoasa, cu pori a caror structura este cu 30% mai mica farta de cea a precedentelor membrane. Acesti pori foarte mici dar cu o densitate mare permit respirabilitatea mai mare dar nu permit apei sa patrunda. Aceasta structura a porilor permite si o buna circulatie a aerului, facand din acest material unul extrem de confortabil indiferent de conditiile meteo sau activitatile practicate.

Care sunt beneficiile tehnologiei NanoPro™?

Aceasta membrana cu 2.5 straturi laminate este cea mai avansata tehnologie de pe piata, din punct de vedere tehnic. Asigura o performanta sporita datorita tehnologiei Dynamic Air Permeability si o protectie indelungata impotriva apei. Marmot NanoPro™ este cu 43% mai respirabila decat precedenta tehnologie folosita de Marmot. Acesta imbunatatire a materialelor aduce un nou nivel de performanta pentru cei ce pun pret pe valoare.

Specificatii tehnice Marmot NanoPro™

  • Rezistenta la apa: 10.000 mm minim JIS-L 1092
  • Respirabilitate – 17,000 gm / 24h minimum JIGS-1099 B1 (capacitate de abosrbtie a vaporilor de apa)
  •  11,500 gm / 24h minimum JIGS-1099 A1 (capacitatea de transmitere a vaporilor de apa)
  • CFM (permeabilitate fata de aer): 0.2 CFM Air Permeability
  • Hohenstein RET: 5.0 to 5.4 (test al respirabilitatii – valoare foarte buna)
  • Tehnologie: 2.5 straturi microporoase acoperit cu Dry Touch

Lasă un Comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.