Echipa Maia Outdoor

0
203

Salut si bine ai (re)venit la magazinul tau de munte.

Fie ca ai comandat sau doar corespondat cu noi, ca ne-ai trecut pragul sau doar am vorbit la telefon sau acum e prima data cand citesti despre Maia Outdoor, trebuie sa stii ca, de fiecare data in spatele comenzii, mail-urilor, telefonului sau in fata ta in magazin sta aceeasi echipa pasionata de miscare ca si tine.

Adeseori vei primi informatii sau sfaturi cu semnatura “echipa Maia Outdoor” si de aceea dorim sa iti aratam cine suntem si ce ne place, pentru ca de fiecare data sa gasesti cel putin un coleg care sa iti impartaseasca pasiunile.

Asadar, incantat de cunostinta:

Vlad – sau cateodata Ionut, e in spatele site-ului, a graficii si cam toata sustinerea noastra IT. Cand totul functioneaza brici in spatiul virtual, isi ia rucsacul cu obiectivele foto si porneste in cautare de peisaje sau de pesti (aceia trag mai mult la undita decat la aparat). Tot el are grija sa surprinda fiecare zambet al participantilor la evenimentele noastre si tot el se ingrijeste de skiurile si placa ta de snowboard iarna.

Dumitrita – cel mai usor de strigat este Dumi. Ea este beculetul nostru, tot timpul aprins pentru ca tot timpul are idei noi – de miscare, de proiecte, de campanii si evenimente. Este cea care ne incurajeaza si ne mobilizeaza. Chiar daca nu o intalnesti tot timpul in magazin, pentru ca este mereu in miscare, Dumi este mereu conectata cu noi si cu tine pe e-mail la dumitrita@maiaoutdoor.ro.

Andreea – mai raspunde la Biscuite (fie la nume sau la unul cu ciocolata) este cel mai nou venit membru al echipei si cea mai mititica dar cu multa energie. Iubeste muntele iar in fiecare week-end merge in drumetii, fie ca e vara fie ca e iarna, si aduna informatii despre trasee, echipament sau impresii de la colegii de drum. Ii vei gasi articolele si sfaturile pe blogul Maia Outdoor si ii poti scrie oricand pe andreea@maiaoutdoor.ro.

Gașca vesela de LA CAIACE – adica Ioana, Lacraru și Dragos, aripa tânără de la Maia Outdoor. Sunt cei care te atrag cu energia și cu zâmbetul lor la cel mai “fun” loc din oraș. Băieții te îmbarcă în caiace, te invață cum să vâslesti și tot ei te “salveaza” dacă ai intrat la apă, iar Ioana îți oferă racoritoarele bine meritate într-o zi activă de vară și te programeaza la distracție. Gașca vesela o vei găsi implicată în toate evenimentele organizate și susținute de Maia Outdoor și asociatia FII ACTIV alături de alți prieteni activi.

Alaturi de noi, pe langa magazin vei gasi si cateva labute, iar daca esti curios cui apartin acestea poti citi detalii in postarea noastra despre Labutele de la Maia Outdoor.

Te asteptam cu drag sa ne vizitezi la magazinul Maia Outdoor sa ne impartasesti dorintele, aventurile tale dar si parerile tale. Iar daca nu poti ajunge la noi suntem doar la un click sau telefon distanta.

Articolul precedentLabutele de la Maia Outdoor
Articolul următorMembrana Marmot NanoPro™
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu