Membrana Marmot NanoPro™

0
490

Marmot NanoPro™ – Marmot revolutioneaza inca odata gama de membrane impermeabile si respirabile prin introducerea tehnologiei NanoPro™. Datorita structurii microporoase si a tehnologiei Dynamic Air Permeability permite un schimb de aer mai rapid, avand astfel o respirabilitate mai mare fara a afecta proprietatile impermeabile. Aceasta tehnologie iti asigura un confort sporit si o protectie eficienta in fata factorilor climatici. Marmot NanoPro™ asigura o valoare exceptionala si performanta de inalta calitate.

Membrana Marmont NanoPro™
Marmont NanoPro™

Ce este Marmot NanoPro™?

Este cel mai confortabil strat protector impermeabil si respirabil. Datorita structurii microporoase aceasta membrana superioara permite o mai buna ventilatie fara a afecta proprietatile impermeabile.

Membrana Marmont NanoPro™
Membrana Marmont NanoPro™

Cum functioneaza aceasta membrana?

Membrana Marmot NanoPro™ utilizeaza o noua tehnologie microporoasa, cu pori a caror structura este cu 30% mai mica farta de cea a precedentelor membrane. Acesti pori foarte mici dar cu o densitate mare permit respirabilitatea mai mare dar nu permit apei sa patrunda. Aceasta structura a porilor permite si o buna circulatie a aerului, facand din acest material unul extrem de confortabil indiferent de conditiile meteo sau activitatile practicate.

Care sunt beneficiile tehnologiei NanoPro™?

Aceasta membrana cu 2.5 straturi laminate este cea mai avansata tehnologie de pe piata, din punct de vedere tehnic. Asigura o performanta sporita datorita tehnologiei Dynamic Air Permeability si o protectie indelungata impotriva apei. Marmot NanoPro™ este cu 43% mai respirabila decat precedenta tehnologie folosita de Marmot. Acesta imbunatatire a materialelor aduce un nou nivel de performanta pentru cei ce pun pret pe valoare.

Specificatii tehnice Marmot NanoPro™

  • Rezistenta la apa: 10.000 mm minim JIS-L 1092
  • Respirabilitate – 17,000 gm / 24h minimum JIGS-1099 B1 (capacitate de abosrbtie a vaporilor de apa)
  •  11,500 gm / 24h minimum JIGS-1099 A1 (capacitatea de transmitere a vaporilor de apa)
  • CFM (permeabilitate fata de aer): 0.2 CFM Air Permeability
  • Hohenstein RET: 5.0 to 5.4 (test al respirabilitatii – valoare foarte buna)
  • Tehnologie: 2.5 straturi microporoase acoperit cu Dry Touch

Articolul precedentEchipa Maia Outdoor
Articolul următorPiatra Neamt Waterways Challange editia 2015
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu